Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi

media 1402

Son güncelleme 7 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung firmasının amiral gemilerinden biri olan Galaxy Note 8 modeli için android 8.0 güncellemesi yayınlandı. Peki bu güncelleme ile hangi yenilikler telefona gelmiş oldu ?

Samsung firması 2017 yılında piyasaya çıkardığı amiral gemilerinden biri olan üst  model Galaxy Note 8 için android oreo güncellemesini yayınlandı.  Firma Galaxy S8 modeli için android güncellemesini 2018 yılında yayınlayıp son amiral gemisi Galaxy S9 modelini de kullanıcılar ile buluşturdu. Bu gelişmelerin bitmesinden sonra kullanıcılar son olarak Galaxy Note 8 serisi için android 8.0 oreo güncellemesinin ne zaman yayınlanacağını beklemeye başladılar.

teknik destek

Geçen günlerde Samsung Türkiye bürosu tarafından yayınlanan güncelleme takvimi dünya mobil gündemine oturarak gündemi uzunca meşgul etmişti. Android 8.0 Oreo güncelleme takvimine baktığımızda Galexy Note 8 Oreo güncellemesi takvimde 30 Mart 2018 olarak görünmektedir.

Fakat bugün itibariyle Galaxy Note 8 Oreo güncellemesi Fransa’daki kullanıcılar ile buluşmuş durumda. Dünyada ilk olarak Galaxy Note 8 modelinde güncelleme Fransa’daki kullanıcılara gelmiş oldu. Birlikte bu yeni gelen güncellemede neler olduğunu bakalım. Ne gibi yenilikler Galaxy Note 8 modeline gelmiş.

Galaxy Note 8 Android 8.0 güncellemesi

Galaxy Note 8 için Android Oreo güncellemesi

Samsung firmasının yayınladığı güncelleme sürümü N950FXXU3CRC1 numarasına sahiptir. bu gelen güncelleme google tarafından yayınlanan mart ayı güvenlik yamalarını da kapsadığını söyleyelim. Bu güncelleme ile ilgili çok fazla kullanıcı geri bildirimde bulunmadığı için ne gibi bir yenilik telefonlara geldiği tam olarak bilinmemektedir. Ayrıca güncelleme boyutunun ne kadar olduğuna henüz bilmiyoruz.

Fakat ilk bakışta güncelleme yapan kullanıcıların ilk dikkatini ayarlar menüsünün değiştiği çekmektedir. Ayrıca Oreo güncellemesi ile akıllı telefonlara gelen yeni bir özellik olan herhangi bir uygulama kullanırken küçük bir pencerede video izleme imkanı bu telefona gelmiş oldu. Ayrıca yeni emojiler, gelişmiş pil detayları ve bildirim erteleme gibi bir çok farklı özellik telefonlara gelmiş oldu.

Ayrıca yayınlanan bu güncelleme Edge ekranı, kilit ekranı ve Always on display özellikleri daha kullanışlı hale geldi. Ayrıca iPhone modellerinde olduğu gibi bir uygulamanın üzerine basarak uygulamanın hızlı erişim ayarlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Son olarak ise bu güncellemenin henüz ülkemizde yayınlanmadığını belirtelim.


Android 8.0 alacak cihazlar hangileri 2018

Android 8.0 alacak cihazlar hangileri 2018

Android 8.0 alacak modeller belli mi?

Android 8.0 alacak modeller belli mi?
Son Güncelleme: 19.03.2018 13:53