Galaxy S8' e rakip yeni efsane Nokia 9 özellikleri ve fiyatı belli oldu!

media 2150

Uzun bir aradan sonra yeniden akıllı telefon pazarına muhteşem bir giriş yapan efsane Nokia' nın, fiyatı ve özellikler belli olan Nokia 9 modeli rakiplerini biraz zorlayacağı bekleniyor.

teknik destek

Mobil sektörünün unutulmaz efsanesi Nokia, bu yıl resmen akıllı telefon pazarına döndü. Hem de muhteşem bir dönüş yaptı. Bir bir yeni giriş ve orta seviye modelleri olan Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6‘yı duyuran fiirma, herkesin merakla bekledği amiral gemisi Nokia 9 ile rakiplerini oldukça zorlayacağa benziyor.

teknik destek

Nokia 9 Özellikleri

Nokia 9 Özellikleri

  • Ekran: 5.5 inç OLED QHD
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 835
  • RAM / Depolama: 6 GB RAM, 64/128 GB hafıza
  • Batarya: 3.800 mAh, Qualcomm Quickcharge 4.0 teknolojisi
  • İşletim Sistemi: Android 7.1.2 Nougat
  • Genel Donanımlar: İris tarayıcısı, parmak izi sensörü, Nokia OZO Audio, IP68
  • Kamera: 22 MP arka, 12 MP ön kamera

Şimdilik sızdırılan muhtemel özellikleriyle tam bir üst seviye akıllı telefon olan Nokia 9 modeli, donanımsal olarak yeni çıkan amiral gemileriyle oldukça rahat bir şekilde rekabet edebilecek durumda.

Nokia 9 Fiyatı ve Satış Tarihi

Bu yılın 3. çeyreğinde resmi olarak duyurulması planlanan yeni Nokia 9 modelinin ABD için belirlenen fiyatı 699 USD olurken, Avrupa için bu rakam 749 euro olarak belirlenmiş. Bu rakamlardan yola çıkarak Nokia 9 Türkiye fiyatının ortalama 4500TL olacağını söylemek mümkün ki, bu Nokia’nın fiyat politikası olarak rakiplerinin yeni modellerinde uyguladığı politikaya uyacağına işaret ediyor. Peki Nokia 9 bu fiyata Galaxy S8 gibi bir model varken satılır mı hep birlikte göreceğiz.


Nokia 9 özellikleri ve tasarımı

Nokia 9 özellikleri ve tasarımı
Son Güncelleme: 12.04.2017 17:48