Nokia 9 özellikleri ve tasarımı

media 202

Nokia 9 telefon modelinin özellikleri nasıl olacak ? Nokia 9 resimleri, görüntüleri internette var mıdır? Nokia 9 tasarım detayları hakkında bilgi…

teknik destek

Nokia telefon serilerini dünya çapında satışa sunan HMD Global firması Nokia modellerini teker teker piyasaya sürmektedir. Firma Nokia markasının yeni tgelefonu aynı zamanda amiral gemisi olmaya hazırladığı Nokia 9 hakkında detaylar bu haberimizde yer alacaktır.

teknik destek

Nokia 9 özellikleri

Nokia 9 özellikleri ve tasarımı

Nokia markasının üretici firması olan HMD Global en son yapılan ve cep telefonu sektörünün kalbi konumunda olan Mobil Dünya Kongresi 2017’de yaptığı tanıtım ile üç farklı telefon modelini mobil dünyasına tanıttı.

HMD Global’ ın tanıttığı telefon modelleri arasında ise Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 bulunmaktaydı. Bu tanıtımın ardından firmanın Nokia markasına amiral gemisi yapmayı düşündüğü telefon modelini herkes beklemeye başladı. HDM Global tarafından amiral gemisi Nokia 9 olarak isimlendirilen telefonun hakkında bazı bilgiler sızmaya başladı. Gelen bu bilgiler içersinde ilk olarak Nokia OZO Audio özelliği olacak olan ilk Nokia telefon modeli olacaktır. Ayrıca kesin olmayan bazı bilgilerde bulunmaktadır. Fakat bu bilgiler kesin olmamakla beraber olması güçlükle muhtemeldir.

Nokia 9 telefon modelinin kullanacağı işlemci merak edilmektedir. Firma bu konuda piyasada bulunan en performanslı mobil işlemcisi olan Snapdragon 835’i kullanacağı tahmin edilmektedir. Ayrıca yukarıda bahsettiğimiz özellik olan OZO Audio sistemi nedir? Firmanın bu telefonda kullandığı bu özellik üç boyutlu bir ses sistemi diyebileceğimiz aynı zamanda kulaklık için en ideal kullanım olacağı bu sistem firmanın en önemli özelliği gibi durmaktadır. Bu sistem için şunuda belirtmek lazımdır; OZO Audio sistemi olan üç boyutlu ses sistemi sadece telefonlar için değil aynı zamanda sanal gerçeklik gözlüklerinde de kullanılabilecektir.

OZO Audio sistemi ile ilgili bilgiler ilk aşamada bu şekildedir. Daha fazla bilgileri ise telefon üretildiği zaman nasıl olacağını görerek edine bileceğiz.


Nokia' nın yeni telefonu satışa çıkıyor

Nokia' nın yeni telefonu satışa çıkıyor
Son Güncelleme: 03.04.2017 15:39