Gümüş renkli Nokia 6 satışa çıktığı gün bitti

media 2145

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Nokia 6 telefon modelinin gümüş renk seçeneği ile piyasaya çıktı. Gümüş renk Nokia 6 telefon modelinin satışları tavan yaptı. Acaba en çok hangisi satıldı!

Nokia eski mobil teknoloji devi firma tekardan eski güzel günlerine dönmek için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni telefon modellerini piyasaya çıkardan Nokia bu seferde Nokia 6 modeli ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Peki nokia bu telefon modelini hangi renklerde üretmeye başladı ?

teknik destek

Nokia firmasının son telefonu Nokia 6 modeli Çin’de satışa sunuldu. Firma bu ülkede Nokia 6 modelini gümüş renk olarak piyasa çıkardı. Fakat hiç beklenmedik bir şekilde bu ülkede gümüş renkli Nokia 6 model telefonların satışları patlama yaptı diyebiliriz. Kısacası Çin’de Nıkia 6 çılgınlığı haberleri her geçen gün gelmektedir

Gümüş renkli Nokia 6 satışa çıktığı gibi gün bitti

Gümüş renkli Nokia 6 satışa çıktığı gün bitti

Nokia 6 modelleri stoklarda artık tükenmiş durumdadır. Nokia markasının telefonlarını daha önce yapmış olduğumuz haberlerde belirttiğimiz gibi HMD Global firması tarafından üretilmektedir. HDM Global Çin pazarına özel telefon ve telefon renkleri üretmeye başladı.

Firma Çin’de satışa sunulmak üzere gümüş renkli Nokia 6 telefon modellerini üretmeye başladı. Firma bu telefonları Çin pazarına sunduğu gün, aynı gün içerisnde neredeyse bütün stoklarını tükettiğini söyleyebiliriz. Bu durum tabiki HDM Global firmasının yüzünü çokca güldürdüğünü söyleyebiliriz.

Nokia HDM global tarafından yönetilmeye başladığı günden itibaren çıkardığı akıllı telefonlarda buna benzer başarılar yakalamıştı. Şimdide bu modelde aynı başarısını yakalayarak bilinen markalar arasındaki tekrar aynı konumu almak için büyük bir adım atmış oldu.

Asya ülkelerindeki satışları patlama yapan firmanın acaba dünyanın diğer bölgelerinde nasıl bir satış grafiği izleyeceği en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Fakat firma daha bu satışı geçekleştirmedi. Şuanlık sadece Çin’de satışa sunulan telefonların Asya dışındaki kıtalarda ne zaman satışa çıkacağı bilinmemekle beraber firmanın bu satış için hazırlıklar yaptığı yetkililerce açıklandı.


Galaxy S8' e rakip yeni efsane Nokia 9 özellikleri ve fiyatı belli oldu!

Galaxy S8' e rakip yeni efsane Nokia 9 özellikleri ve fiyatı belli oldu!

Nokia 9 özellikleri ve tasarımı

Nokia 9 özellikleri ve tasarımı

Nokia' nın yeni telefonu satışa çıkıyor

Nokia' nın yeni telefonu satışa çıkıyor
Son Güncelleme: 13.04.2017 12:41