Motorola Moto Z Play telefonda artık Android 7.0 kullanıyor

media 2391

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Android 7.0 genel özellikleri telefonlara ne kattı? Motorola Moto Z Play telefon modeli artık işletim sistemi olarak Android 7.0 kullanmaya başlayacak detaylar haberimizde…

Motorola Moto Z Play telefon kullancılarına müjdeli haber geldi. Müjdeli haber ise Android işletim sisteminin son sürümü olan Android 7.0 Nougat bu haftadan itibaren Motorola Moto Z Play telefonlara yüklenmeye başlayacak.

teknik destek

Peki Android 7.0 yüklenecek olan bu telefona ne gibi yenilikler gelecektir. Android 7.0 yeniliklerini aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

Motorola Moto Z Play Android 7.0 güncellemesi

Motorola Moto Z Play telefonuda artık Android 7.0 kullanıyor

Android 7.0 ile gelen yenilikler

İlk önce şunu belirtelim Motorola Moto Z Play telefonda android 7.0 güncellemsi yapacak kişilerin telefonlarını bir wi-fi bağlantısına bağlanmaları ayrıca telefonunuzda şarj yüzdesinin fazla olmasına dikkat ediniz. Motorola Moto Z Play telefonunda yapılan güncelleme ile gelen yenilikleri maddeler halinde yayınlayalım;

  • Bu telefona gelen güncelleme ile DOZE moduda yenileceği bu şekilde batarya kullanım sürelerinin artacağı beklenilmketedir. Bu doze güncellemesi ile beraber gelen “Tümünü kapat” seçeneğide artık bu telefonda yer alacaktır. Bu seçenekle beraber artık tek tuş ile bütün uygulamaları kapatabilirsiniz.
  • Ayrıca android 7.0 ile gelen güncellemede gelen mesajlarınıza mesaj uygulamasına girmeden direkt olarak gelen bildirim üzerindfen cevap verebileceksiniz. Bu özellik samsung markasının son çıkardığı modellerde yer almaktadır. Samsung android 7.0 dan önce kullandığı işletim sistemine bu özelliği koydu
  • Ayrıca akıllı telefonlarda emojiler çok kullanılmaktadır: Bundan dolayı içerik ne kadar zengin olursa o derece kullanıcılar tarafından kullanılmaktadır. Android 7.0 ile gelen Unicode 9.0 ile yeni emojiler telefonunuza yüklenecektir.

Bu yeniliklere sahip olmak isteyen Motorola Moto Z Play kullanıcıları android 7.0 güncellemesi alabilmek için telefonlarına gelecek olan bildirimleri takip ediniz. Bu hafta içerisinde heran telefonunuza android 7.0 güncellemesi bildirimi gelecektir.


Galaxy S7 Android 7.0 güncelleme ne zaman

Galaxy S7 Android 7.0 güncelleme ne zaman

Galaxy S5 Android 6.0.1 güncelleme ve CyanogenMod ROM

Galaxy S5 Android 6.0.1 güncelleme ve CyanogenMod ROM

Yurt dışından getirilen telefonda güncelleme şebeke sorunu

Yurt dışından getirilen telefonda güncelleme şebeke sorunu
Son Güncelleme: 12.06.2017 15:44