Lenovo Moto M ne kadar satıldı

media 2279

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Lenovo markasının Moto M model telefonu dünyada ve ülkemizde satış rakamları ne kadardır? Lenovo Moto M milyon rakamına ulaştı mı?

Lenovo markası bilininirlik seviyesi her geçen gün artıran bir teknılıji üretimi yapan markadır. Lenovo bir çok tekenoloji ürünler üreterek dünyada ve ülkemizde teknoloji sektöründe var olmaktadır. Masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlarda adını duymaya alıştığımız Lenovo firması gelişen teknoloji ile birlikte mobil sektöründe yer almaya başladı. Bir çok Lenovo marka akıllı telefonlar piyasada yer almaya başladı.

teknik destek

Bu haberimizde Lenovo  firmasının orta sınıf bir telefonu olan Lenovo Moto M telefon modelinin üretiminden günümüze kadar kaç adet satış yapıldığını yayınlayacağız.

Lenovo Moto M ne kadar sattı?

Lenovo Moto M ne kadar sattı?

Lenovo Moto M telefon modelinin resmi olarak ne kadar satış yapıldığı bilinmemekle beraber Lenovo firmasına yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre ortalama bir rakam yayınlandı. Lenovo markası mobil sektörüne girerken geçmişte mobil devi olan motorola firmasını alarak bu sektörde boy göstermeye başladı. Daha önceleri motorola firmasının Türkiye pazarına yönelik çalışmaları bulunmuyordu. Lenova bu markayı alması ile birlikte ülkemizde satış yapılması gerekli operasyonlar firma tarafından yapılmaya başlandı. Motorola olarak bir çok akıllı telefon üretimi yapan firma değişik segmentlerde ve uygun fiyatlarda telefonlar çıkarmaya başladı. Geçen yıl içerisinde bu telefonlardan bir olan Lenova Moto M modeli piyasaya sürüldü. Tasarımı ve özellikler,i bakımından beğenilen telefon modeli diğer markaların amiral gemileri ile at başı gidecek düzeye yaklaşmıştır diyebiliriz.

Peki bu kadar beğenilen bir telefon modeli ne kadar satış gerçekleştirdi. Lenova Moto M telefon modeli 3 milyon kadar satış yapıldığı firma yetkiklilerine yakın kaynaklar tarafından açıklandı. 2016 kasım ayından günümüze kadar bu rakama ulaşılması lenova için bizce iyi bir başarıdır. Firma bu telefonu özellikle Çin olmaz üzere Pakistan, Polonya, Malezya ve Tayland gibi ülkelerde yoğun talaple satıldı. Peki ülkemizde bu telefon satışı yapılmaktamıdır. Ne yazıkki şuan ülkemizde satışı bulunmamaktadır.

Son Güncelleme: 27.03.2017 00:49