LG V30 tasarımı belli olmaya başladı

media 1819

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

LG V30 telefon modeli ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. LG V30 modeli ile iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanan LG çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

LG firması son dönemde çıkarmış olduğu telefon modelleri ile dikkat çekmektedir. Özellikle amiral gemisi olan “G” serisinde çıkan modeller dünyada yankı uyandırmaktadır. Bu haberimizde yine iddialı bir model olmaya aday LG V30 modelinden bahsedeceğiz.

teknik destek

LG V30 tasarımı yavaş yavaş netleşmeye başladı.  LG V30 hakkında yeni detay bilgiler internette yayınlandı. Gelen bilgilere bakıldığında LG yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor.  LG V30 modelinin tanıtım günü geçen dönemde belirlenmişti. Şimdide  LG V30 modeline ait olduğu iddia edilen telefon kılıfları gündeme düştü.

Daha önce Samsung firmasının son amiral gemisi Galaxy Note 8 modelinin resimlerini yayınlayan MobileFun firması bu seferde kullanıcılarının merakla beklediği  LG V30 modelinin kılıflarını ön siparişe çıkarttı.

LG V30 tasarımı belli olmaya başladı

LG V30 tasarımı belli olmaya başladı

20 dolar fiyat etiketiyle satılacak olan koruma kılıflarına bakıldığında ise parmak izi okuyucusu ve çift arka kamera kılıf üzerinde görünmektedir.

LG V30 modeli 31 Ağustos 2017 tarihinde Berlin’de düzenlenecek etkinlikle meraklılarına tanıtılacak.  LG V30 modelinde en çok dikkat çeken detay ekranı olacak gibi. LG bu modelde OLED ekran ile kullanıcılarının deneyimlerini artırmayı düşünüyor.

LG V30 modeli 699 dolardan satılacak. 18:9 en boy oranı olan telefon bu tanıtımda bütün dikkatleri üstüne çekecek gibi durmaktadır. IFA 2017 fuarının gözdelerinden bir olmaya aday modelde kablosuz şarj özelliği, Snapdragon 835 işlemci ve 4 GB RAM özellikleri ile gümbür gümbür geliyor.

V serisinde kullanılan ikinci ekran özelliği bu yeni modelde kaldırılacağı yetkililer tarafından açıklanmıştı. Bu özelliğin yerine ise çerçevesiz kavisli bir ekran kullanılacağı yine firma yetkililerince açıklanmıştı. Bir önceki serisi V20 ye göre oldukça farklı bi,r yapıya sahip olacak olan V30 adından çokça söz ettirecek gibi.

Son Güncelleme: 19.07.2017 02:05