LG V10 Android 7.0 güncellemesi

media 1995

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

LG V10 telefon modeli için uzun zamandır beklenen Android Nougat güncellemesi nihayet yayınlandı. İşte Android 7.0 Nougat ile gelen yenilikler….

LG telefon sektöründe emin adımlarla ilerleyen bir firmadır. Bugüne kadar bir çok model ile mobil sektöründe yerini aldı. Bu haberimizde LG firmasının LG V10 modeli için yayınladığı son güncelleme ile gelen yenilikleri sizlerle paylaşacağız.

teknik destek

LG V10 modeli piyasaya çıkalı iki yıldan fazla oldu. Fakat LG firması LG V10 kullanıcılarına  yazılım desteğini sürdürmeyi devam ettirdi. LG firmasından yapılan açıklamaya göre LG V10 modeli için Android Nougat güncellemesinin dağıtımının yapılmaya başlandığı duyuruldu.

LG V10 Android 7.0 güncellemesi yayınlandı

LG V10 Android 7.0 güncellemesi

Daha önce 2017 yılının başlarında V10 kullanıcıları Android Nougat  güncellemesini beklemişlerdi. Fakat gelen açıklama ile ilk önce bu model için Android Nougat güncellemesinin 2017 yılının ilk aylarında yayınlanmayacağı duyurulmuştuBu açıklama V10 kullanıcılarının beklentisini boşa çıkarmıştı.

Fakat bugünlerde LG yetkilileri yaptıkları açıklama ile LG V10 modeli için Android Nougat  güncellemesini yayınladıklarını duyurdular. Hatta LG firması açıklanan tarihten daha da önce LG V10 kullanıcılarını Android Nougat işletim sistemi ile buluşturdu.

Yalnız LG firmasının yayınlamış olduğu güncellemeyi şuan sadece Güney Kore kullanıcıları indirebilmektedir. Fakat çok uzak olamayan bir tarihte LG’nin diğer ülkelerde bulunan kullanıcıları içinde Android Nougat güncellemesini yayınlaması beklenilmektedir.

LG V10 Android 7.0 güncellemesi

Eğer Güney Kore ülkesinde LG V10 modelini kullanıyorsanız LG Bridge üzerinden güncellemeyi kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Yapılan yeni güncelleme ile  UX 5.0‘ı ve bazı iyileştirmeler getirildi. Ayrıca  Android Nougat güncellemesi alacak V10 modelleri ise F600LF600K, ve F600S’dir.


Tüm Samsung modelleri için Galaxy S8 Launcher ve Bixby apk indir

Tüm Samsung modelleri için Galaxy S8 Launcher ve Bixby apk indir
Son Güncelleme: 12.06.2017 15:36