LG G7 ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı

media 1973

Gelecek yıl çıkacak olan LG G7 modeliyle ilgili bilgiler internette yayınlanmaya başlandı. Gelen bilgilerde LG G7 modelinde Qualcomm işlemci kullanılacağı görünüyor.

teknik destek

LG firması gelecek yıl çıkaracağı amiral gemisi G7 için çalışmalara başladı. Şirketin son amiral gemisi ile ilgili haberler bu çalışmaların başlamasıyla internete sızmaya başladı. 

LG yeni amiral gemisi ile ilgili piyasada bazı dedikodular dolaşmaktadır. G7 modeli ile gelen bilgileri aktarmaya başlamadan önce yüzde yüz doğru olduğunu söyleyemeyiz. Fakat genellikle hepsi tutmasa da bazı bilgiler telefon çıkınca doğruluğu ortaya çıkıyor.

teknik destek

Gelen bilgilere göre LG firması son telefonu G7 için Qualcomm firmasıyla çalışacağı görünmektedir.

LG G7 ile ilgili ilk bilgiler

LG G7 ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı

LG daha yeni amiral gemisini piyasaya çıkardı. G6 modelinin piyasaya çıkması bir kaç aylık süredir. Yeni modeli G6 için haberler yapılması gerekirken bir sonraki yıl çıkaracağı G7 modeli ile ilgili bilgiler gelmesiyle bu model hakkındaki tartışmalar başladı.

LG firması Qualcomm tarafından üretilen ve Galaxy S8 modelinde kullanılan Snapdragon 835 işlemcisini kullanmayarak büyük eleştiri almıştı. Çünkü bu modelin çıktığı dönem bu işlemci piyasada olmasına rağmen LG bir alt versiyonu Snapdragon 821’i kullandı. LG bu hatasını son modelinde düzeltmeye hazırlanıyor.

İnternet sitelerinde dolaşan dedikodulara göre LG, G7 modeli için bu seneki hatasını yapmamak için Qualcomm firmasıyla beraber çalışmaktadır. Qualcomm şirketinin bu yıl piyasaya çıkaracağı yeni işlemci Snapdragon 845’i LG G7 modelinde kullanmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Sızan haberlere göre iki firmanın bu ay başında bir araya gelerek ilk görüşmelerini gerçekleştirmişler. Eğer bu görüşmelerden olumlu sonuçlar çıkması ve firmaların anlaşması durumunda LG G7 modelinde Snapdragon 845’i görebiliriz.

LG G7 modelinin kullanmak istediği bu işlemciyi aynı zamanda yine sızan bilgilere göre Samsung’da Galaxy S9 modelinde kullanmayı düşünmektedir.


LG G6 için çekilen mükemmel video

LG G6 için çekilen mükemmel video
Son Güncelleme: 31.05.2017 12:49