LG G6 modelinde yeni özellik yüz tanıma

media 2114

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

LG firmasın amiral gemisi modeli olan G6 telefon modelinde kullanacağı özellikler nelerdir ? LG G6 telefon modelinde yüz tanıma özelliği bulunacak mı ?

LG firması dünyada elektronik alanda en çok ürün veren firmalardan biridir. Özellikle LG son dönemde çıkarış olduğu Smart TV sektöründe yakaladığı görsellik ve ekran başarısını akıllı telefonlarda da sürdürmeye devam etmektedir. LG firmasının amiral gemisi G6 modelinde acaba hangi özellikler yer alacaktır?

teknik destek

LG amiral gemisini piyasaya çıkarmaya haızrlanmaktadır. Rakipleri arasındaki konumu korumak için LG firması tecrübesini ortaya koyarak güzel bir akıllı telefon piyasaya çıkaracağı beklentisi kullanıcılarda bulunmaktadır. LG firması bu son telefon modelinde 3D yüz tanıma özelliğ kullanacağı bilgileri internete sızdı.

LG G6 yüz tanıma özelliği

LG G6 modelinde yeni özellik yüz tanıma

Kore ülkesinde teknoloji haberleri yayınlayan The Investor’a haber sitesine göre LG yüz tanım aözelliği son çıkaracağı amiral gemisi G6 modeline koyabilmek için çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalar sonucunda çok zaman geçmeden LG G6 modelinde bu özelliğin aktif olacağı bilgiis yer almaktadır.

Daha önce yılın ikinci ayında yapılan MWC 2017‘de tanıtımı yapılan LG G6 modelinde  18: 9 görüntü formatı oranı, oldukça dar ekran-kasa oranı ve kablo bağlantısı yapmadan kablosuz şarj özelliği telefonda ilk dikkar çeken detaylar olmuştu. Bu haberimize konu olan 3DS yüz aldılama özelliğinin ise bu tanıtımda yer almasada ek bir yazılım ile aktif hale getirilebileceği söylenmektedir. Yine gelen iddia boyutundaki bilgilere göre OezFR yazılımını kullanarak yüz tanıma özelliğini telefonda aktif etmeyi düşünmektedir. LG bu özelliğ kullanabilmek için yazılımın sahibi olan  Oez firması ile bir anlaşma imzaladığı konuşulmaktadır. LG bu özelliği telefonlarda haziran ayı içerisnde devreye alacağı yine bu iddialar içerisindedir.


LG G6 Türkiye fiyatı ve tanıtım reklamı yayınlandı, beğeneceksiniz!

LG G6 Türkiye fiyatı ve tanıtım reklamı yayınlandı, beğeneceksiniz!

LG G6 için çekilen mükemmel video

LG G6 için çekilen mükemmel video

LG G6 renk seçenekleri

LG G6 renk seçenekleri
Son Güncelleme: 19.04.2017 20:12