Windows 8 Türkçe Kurulumu Resimli Anlatım

media 4968

Windows 8 kurulum ayarları. Format attıktan sonra sıfırdan Windows kurulumu nasıl yapılır? Türkçe kurulum adımları resimli anlatım…

teknik destek

Windows 8 işletim Sistemi Türkçe Kurulumu Resimli Anlatımı

Aşağıda Windows 8 resimli kurulumu mevcut detayları inceledikden sonra kurulum önerilir.

1.WİNDOWS 8 HIZLI AÇILIŞ

teknik destek

Windows 7 açılış süresi 90 saniye gibi bir süreydi. Windows 8′de bu süre tam tamına 2 katı düşüyor.Sebebi ise süzülmüş metro arayüz ve optimize edilmiş yazılım teknolojisi.

2. CEBİNİZDEKİ WİNDOWS

Bulut veri depolama teknolojisi ile bilgisayarınız ve cep telefonunuz paralel olarak senkronize olacak, cep telefonunuzu yanınıza aldığınız anda bilgisayarınızdaki son çalışmayı cep telefonunuzdan devam edebileceksiniz.

Ayrıca usb belleğe yükleyeceğiniz işletim sistemi ile son çalışmanızı herhangi bir bilgisayara taktığınızda cloud teknolojisine bağlı kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdiğinizde anında masaüstünüze ulaşabileceksiniz.

3. WİNDOWS APP STORE

Windows 8 ile entegre kolay işletim sistemi olma yolundaki en büyük özelliklerinden birisi uygulama mağazası açması. Artık zahmetsizce program indirme arayışı son bulacak, uygulama mağazasından Android ve Windows 7 uygulamalarını bilgisayarınıza indirip çalıştırabileceksiniz. Kısaca aynı Apple Store mağazası gibi uygulamaları kullanabileceksiniz.

4. NFC DESTEKLİ

Alan iletişimi olarak adlandırılan NFC teknolojisi ile bir başka kablosuz teknoloji entegresi gelecek.

5. HYPER-V

Windows Server Hyper-V kurumsal sanallaştırma aracının bt yöneticileri için Windows 8′de lanse edilmesi.

6. WİNDOWS LİVE SKYDRİVE ENTEGRASYONU

Windows 8 içerisinde tam bütünleşik bulut teknolojisi ile çalışacak SkyDrive teknolojisi. Hali hazırda kullanıcıların büyük ilgisini çekmiş olan SkyDrive metro arayüz ile kullanıma gelecek

Windows 8 Türkçe Kurulumu Resimli Anlatım

windows 8 kurulumu resimli anlatımı

windows 8 nasıl kurulur 

windows 8 bilgisayar kurulumu 

windows 8 kurulumu nasıl yapılır 

Son Güncelleme: 25.04.2017 02:49