HTC 11 ne zaman çıkacak

media 2371

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

HTC 11 telefon modeli çıkış tarihi ne zaman olacaktır ? Ön ve arka kamerası kaç MP (megapiksel) olacak? Ekran çözünürlüğü ne kadardır? HTC 11 özellikleri mobil haber' de!

Barselona’da yapılan Mobil Dünya Kongresi 2017’de bir çok model tanıtılırken HTC markasının amiral gemisi olacak bir mobil cihazın tanıtımı yapılmadı. HTC 11 olrak piyasaya sürülmesi beklenilen telefondan herhangi bir haber çıkmayınca HTC meraklıları endişelenmeye başladılar. Acaba HTC bu yıl içerisinde bu yeni amiral gemisini piyasaya sürmeyecek mi? İşte herkesin merakla beklediği bu sorunun cevabı bu hafta ortaya çıktı. Daha öncelerdeki haftalarda herhangi bir haber bilgi sızıntısı görüntü sızması gibi herhangi bir bilgi yayınlanmamıştı. Fakat bu hafta gelen haber ile HTC 11’in nisan ayı içerisinde satışa sunulacağı tahmin edilmektedir.

teknik destek

HTC 11′ in donanım özellikleri nasıl olacaktır

HTC 11 ne zaman çıkacak

HTC 11 modelinde hangi özelliklerin bulunacağı en az telefonunun çıkış tarihi kadar merak edilmektedir. HTC 11 ile ilgili teknik özellik olarak sızan bilgilerden tasarlanmış bilgileri aşağıda maddeler halinde yayınlayalım;

  • HTC markası bu yeni amiral gemisinde Qualcomm firmasının ürettiği işlemci olan 10nm’lik Snapdragon 835 kullanması beklenilmekteidi. Fakat bu işlemciyi şubat ayında düzenlenen kongrede Samsung firmasının amiral gemisi olan Galaxy S8 dışında kullanan marka bulunmamaktadır. Samsung firmasının nisan ayında tertip edeceği toplantıya kadar da bu işlemcinin başka markalarda kullanılmasıda düşünülmediği bilgisi internette yer almaktadır. Peki HTC yeni amiral gemisinde hangi işlmciyi kullanacak ? HTC firmasıda diğer mobil cihaz markaları gibi Snapdragon 821 işlemcisinin 4 veya 6GB bellek seçeneklerinden birini kullanması beklenilmektedir.
  • Akıllı telefonlarda en önemli özelliklerden biride kamera özellikleridir. HTC markasının amiral gemisinde 12 MP arka kamerasının, 8MP ön kamerasının olması beklenilmketedir. Ayrıca daha önceki modeli olan HTC 10’da yaşanan kamera sorunlarının bu yeni modelde giderileceği tahmin edilmektedir.  
  • Son maddemizde ise iddalar arasında 5.5 inç’lik 1440×2560 çözünürlüklü ekrana sahip olacağı yer almaktadır. Daha önce var olan HTC modelinde var olan 5.2 inç’lik ekrandan daha büyük olacağı kesindir. 
Son Güncelleme: 13.03.2017 15:51