Getcontact kaldırma Android iPhone ve numara silme

media 1384

Getcontact nedir ve nasıl kaldırılır? Bu uygulama bir nevi rehber sorgulama uygulaması. Sizin adınız nasıl kayıt edilmiş bu program ile öğrenebiliyorsunuz. Peki güvenli mi?

teknik destek

Getcontact uygulaması, son zamanların çokca kullanılan programlarından biri. Bu program ile sizin rehberdeki kayıt şeklinizi görebiliyorsunuz. Yani örnek arkadaşınız sizi hangi isimle ya da ne yazarak kaydetti ise görebilmektesiniz.

Getcontact tehlikeli midir? Olabilir! Resmi sitesine girdiğinizde son zamanlardaki haberlerden dolayı resmi bir açıklama ile karşılaşabilirsiniz. Yine de bana göre güvenilir br uygulama değil. Yarının garantisi var mı!

teknik destek

Getcontact kaldırma iPhone Android

Getcontact’ dan Ayarlar About GetContact / Remove Account tıklayın. Bu işlem Getcontact Android silme ve Getcontact iPhone kaldırma işlemi. Ama daha bitmedi. Birde numara kaldırma işlemi var.

Getcontact numara silme

Getcontact numara kaldırma adımları! Bilgisayardan veya telefondan getcontact.com/en/unlist sitesine giriniz. Telefon numaranızı yazıp unlist seçeneği ile onaylayınız. Ekrana gelen yönergeleri takip ediniz. Son işlem ya bilgi ekranı gelir ya da telefona doğrulama kodu gönderir. 

Getcontact numara ne zaman silinir? 24 Saat olarak bilgi ekranı gelmekte. Sorun olursa tekrar denersiniz.

Getcontact numara silme sorunu! Telefon numarası sorgulamasını kapatmak için yaptığınız işlemlerde hata alırsanız, ekran görüntüleri ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Getcontact kaldırma Android iPhone ve numara silmeGetcontact numara silme


Android rehberi iPhone telefona aktarma

Android rehberi iPhone telefona aktarma

CIA Kim Arıyor Rehberden Numara Kaldırma Silme

CIA Kim Arıyor Rehberden Numara Kaldırma Silme