Galaxy S8 6GB versiyonu olacak, 1000fps video kaydı yapabilecek ve dahası!

media 2341

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung' un Galaxy S8 modeli için yeni özellik detayları sızdırıldı. Galaxy S8' de 1000fps video çekim özelliği, yüz tanıma teknolojisi ve 6GB' lık versiyonu olacak.

Samsung‘un nihayet birkaç gün içinde resmi olarak tanıtımını yapacağı yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeline yönelik yeni özellik bilgileri sızdırıldı. Buna göre Galaxy S8’in 1000fps video çekim özelliği, yüz tanıma teknolojisi ve 6GB’lık versiyonu da bulunacak.

teknik destek

Büyük ana günler kala, Samsung’un yeni canavarı Galaxy S8 modeline ait yeni bilgiler ve görüntüler de bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Galaxy S8‘in 799 euro ve Galaxy S8+ modelinin ise 899 euro‘dan başlayacağına yönelik fiyat bilgileri sızdırılmış ve aralıklarla da yeni görüntüler paylaşılmıştı. Şimdi gelen yeni bilgilere göre, 2017’in efendisi olmaya aday Galaxy S8 modelinin aynı zamanda 6GB’lık bir versiyonunun da olacağı belirtiliyor. Ancak bu haber herkesi memnun etmeyecek.

Galaxy S8 Özellikleri

Galaxy S8 Özellikleri

Samsung 6GB‘lık Galaxy S8 modelini görünüşe göre sadece Çin için üretecek. Samsung’un bu hamleyi Çin’li rakip modellerin yüksek kapasiteli RAM’e sahip olmasından dolayı yaptığı söyleniyor. 

Bir diğer yeni özellik bilgisi ise, S8 serisinde kullanılacak olan yüz tanıma teknolojisine ait. Bloomberg’in haberine göre Galaxy S8 modelinde parmak izi okuyucu bulunmasının yanı sıra, göz tarama (iris tarama) ve bunlarla birlikte yüz tarama teknolojisi de yer alıyor. Telefonun ekran kilidini sadece 0,1 milisaniyede açma kapasitesine sahip göz taramanın haricinde yüz tarama ile güvenlik anlayışını bir üst seviyeye çıkaracak olan Samsung, yeni amiral gemisiyle kullanıcıların memnuniyetini kazanacağa benziyor.

Bir diğer haber ise S8 serisinde kullanılan kameranın 1000fps video kaydı gerçekleştirebildiği bilgisi. Bu muazzam hız ile, profesyonel kameralara taş çıkartacak kalitede ağır çekim videolar çekebilmek mümkün olacak.

Samsung Galaxy S8 Tanıtım Tarihi

29 Mart tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan yeni amiral gemisinin gerek özellikleri gerek ise tasarımı oldukça konuşulacağa benziyor. Bekleyip göreceğiz.

Samsung Galaxy S8 Tanıtım Tarih

Samsung Galaxy S8 özellikleri


Samsung Galaxy S8 ön siparişleri ne zaman alacak

Samsung Galaxy S8 ön siparişleri ne zaman alacak

Samsung Galaxy S8, S8+, S7, iPhone 7 ve bir çok model ile boyut karşılaştırması

Samsung Galaxy S8, S8+, S7, iPhone 7 ve bir çok model ile boyut karşılaştırması

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı ve renk seçenekleri belli oldu!

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı ve renk seçenekleri belli oldu!
Son Güncelleme: 17.03.2017 16:51