Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye Fiyatı şaşırttı!

media 2233

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung' un Galaxy S8 ve S8 Plus modelleri özellikleri ve tasarımı ile büyük ilgili çekmeyi başardı. Tabi satış fiyatı dudakları uçuklattı. İşte Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye fiyatı!

Samsung’ un herkesi hayran bırakarak tanıtımını yaptığı yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8+ muazzam özelliklerle karşımıza çıkarken, Samsung’un bu iki canavar için istediği fiyat işe dudakları uçuklattı. İşte Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye fiyatı!

teknik destek

Samsung’ un tüm Dünya ile birlikte İstanbul’da da gerçekleştirilen lansman sonrası herkesin oldukça beğendiği ve bu yılın açık ara kralı olacağı tahmin edilen yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri özellikleri ve tasarımıyla herkesi büyüledi. 

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye Fiyatı şaşırttı

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Türkiye Fiyatı

Bir çok açıdan ideal olan bir akıllı telefon modeliyle kullanıcıların karşısına çıkan Samsung, Galaxy S8 modellerinin yanında sunduğu aksesuarlarıyla da bir adım önde olduğunu kullanıcılara gösterirken, bu muhteşem telefonun fiyatı ise kullanıcılara adeta tüm güzel şeyleri unutturacak boyutlarda.

Normalde ilk çıktığında 3000 ile 3500TL arası olan Samsung amiral gemileri, bu yıl iPhone‘u da geride bırakarak çıtayı bir üst seviyeye çıkarmayı başardı. Artık telefon almak isteyenler, kredi çekmek, arabalarını veya evlerini, yoksa böbreklerini satmak zorunda kalabilirler. İşte bu vahim durumun sebebi.

Samsung Galaxy S8, S8+ Türkiye Fiyatı

media 2221

Samsung, bu yıl amiral gemilerini yüksek kalitede tutarken, bu durum fiyata da yansımış ve buna kullanıcılar oldukça üzülecekler. Fiyatı duyanların adeta şok yaşadığı ve aralarında bayılanların da olduğu tahmin edilen lansmanda yayınlanan S8 ailesine ait Türkiye fiyatları şöyle;

Galaxy S8 fiyatı: 4399TL / Galaxy S8+ fiyatı: 4999TL


Samsung Galaxy S8 ve S8+ resmi olarak duyuruldu, işte tüm özellikleri ve fiyatı!

Samsung Galaxy S8 ve S8+ resmi olarak duyuruldu, işte tüm özellikleri ve fiyatı!

Samsung' dan çift mercek çift sensör kamera

Samsung' dan çift mercek çift sensör kamera

Samsung Galaxy S8 reklamları yayınlanmaya başlandı

Samsung Galaxy S8 reklamları yayınlanmaya başlandı
Son Güncelleme: 31.03.2017 11:47