Samsung Galaxy S8 kırmızı ekran sorunu

media 2061

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung firmasının amiral gemisi "S" serisinin son çıkan telefon modeli Galaxy S8' de yaşanan kırmızı ekran sorunları problemleri devam ediyor…

Samsung firmasının en son çıkardığı ve bir haftalık satışta olan telefon modeli Galaxy S8‘de yaşanan sorunlardan bir tanesi kırmızı ekran hatası devam ediyor. Galaxy S8 telefonunda yaşanan kırmızı ekran sorunu üzerine firma tarafından bir açıklama yayınladı.

teknik destek

Samsung son telefon modeli olan Galaxy S8 modelini piyasaya sürdükten kısa bir zaman sonra telefonu satın alan kullanıcılar tarafından yayınlanan resimlerde ekranda kırmızı renk seçeneğinin fazla olduğu ekranda kırmızı tonların ağır bastığı belirtildi.

Samsung Galaxy S8 kırmızı ekran sorunu

Samsung firmasının gözde telefon modelini alan kişilerin tabiki bu sorun morallerini bozduğunu söyleyebiliriz. Çünkü yüksek rakamlar ödenerek alınan bu telefonlarda kişilerin bu tarz sorunlar ile karşılaşması can sıkıcı sorun bizcede olur. Galaxy S8 telefon modeli alanlar tarafından yayınlanan görüntüler ve gelen şikayetler sonucu Samsung tarafından resmi bir açıklama yapıldı. 

Samsung firmasının kırmızı ekran konusunda yaptığı açıklamada bu sorunun çok az telefonda ortaya çıktığı bütün piyasada var olan telefonları toplanacak kadar olmadığı için genel bir toplatma kararının alınmasına gerek olmadığı söylenildi. Bu açıklamanın ardından firmadan yeni bir açıklama daha geldi. Gelen açıklamada bu telefonlarda yaşanan sorunun donanımsal olmadığı var olan sorunun aslında Amoled ekranların doğasında olduğu söylenildi. Firma açıklamalarına şöyle devam etti. Eğer amoled ekran kullanıyorsanız bu ekranda ağır basan  renk tonunu ayarlama imkanını sizlere sunmaktadır. Eğer ayarlarınızdan kırmızı renk ağırlığını arttırdıysanız ekranınızın bu şekilde görünmesi  normaldir.  Bu durumda firmaya göre ayarlarınızdan kendinize göre renk ayarlarınızı yapmanızı gerekmektedir.

Samsung Galaxy S8 kırmızı ekran sorunu

Samsung tarafından yapılan açıklama ile kullanıcılar ayarlar bölümüne giriş yaparak ekran renk ayarları ile oynayabilirler. Ayrıca firma yeni bir güncelleme yayınlayarak telefonda ekran renk ayarlarının yapılması konusunda detaylandıracağını söyledi.


Samsung Galaxy S8 parçalara ayrıldı

Samsung Galaxy S8 parçalara ayrıldı
Son Güncelleme: 29.04.2017 12:44