Samsung Galaxy S8 ve iPhone 7 düşme testi!

media 2183

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modeli ile Apple' ın son amiral gemisi iPhone 7 ve iPhone 7 Plus düşme testi yayınlandı. Oldukça ilginç bir sonuç var.

Samsung’un geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtımını yaptığı yeni canavarı Galaxy S8 ve S8 Plus modeli ile Apple’ nin gözde modeli iPhone 7 ve iPhone 7 Plus düşme testi yayınlandı.

teknik destek

Telefonların akıllanmasıyla hayatımızın en önemli araçları haline gelmeleri, bu küçük dostlarımızı çok daha fazla koruma ihtiyacı duymamıza yol açtı. Üreticiler her yeni modellerinde daha da sağlam ürün üretseler de, kullanıcılar akıllı telefonları için daha fazla koruma yöntemi almaktan da geri kalmıyor.

Uçaklarda kullanılan alüminyum‘dan, özel Gorilla Glass 5‘e kadar bir çok farklı teknolojinin kullanıldığı yeni nesil akıllı telefonlar, kullanıcıların en sık başlarına geldiği düşme testlerine tabii tutuluyorlar. Son olarak Samsung’un yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modeli ile Apple’ın amiral gemileri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri düşme testinde boy ölçüştüler.

Galaxy S8 ve iPhone 7 düşme testi!

Samsung Galaxy S8 ve iPhone 7 Düşme Testi

YouTube video

Oldukça sağlam olarak bildirğimiz iPhone 7 modeli düşme testinde Galaxy S8 ile aynı şartlarda yere atıldığında tamamen çalışmaz hale gelirken, Galaxy S8 test sonunda oldukça az hasarla hala çalışır vaziyette kalabilmeyi başardı.

Samsung Galaxy S8 Plus (S8+) ve iPhone 7 Plus Düşme Testi

YouTube video

Galaxy S8+ modeli ile iPhone 7 Plus modeli üzerinde yapılan düşme testinde, Galaxy S8 Plus’ın arka yüzeyindeki camın testin başında kırılması şaşırtıcı olurken, test sonunda iPhone 7 Plus’ın ekranının S8+’a göre çok daha önce haşatı çıktı.

Her ne kadar üreticiler yeni nesil telefonlarını daha sağlam yapma gayretinde olsalar da, bu cihazların yere atılmak veya düşürülmek için tasarlanmadığını unutmamanızda fayda var. Eğer telefonunuza zarar gelmesini istemiyorsanız, onu daha iyi koruyucu kılıflarda kullanmanızı tavsiye ederiz.


Samsung Galaxy S8 ve S8+ resmi olarak duyuruldu, işte tüm özellikleri ve fiyatı!

Samsung Galaxy S8 ve S8+ resmi olarak duyuruldu, işte tüm özellikleri ve fiyatı!

Kırmızı iPhone 7 görüntülendi

Kırmızı iPhone 7 görüntülendi
Son Güncelleme: 06.04.2017 12:32