Galaxy S8 Mini modeli çıkıyor peki özellikleri

media 1844

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung' un amiral gemisi Galaxy S8 modelinin mini versiyonu ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı. Firma bu model ile amiral gemisini daha uygun fiyata kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Galaxy S8 Mini modeli ile ilgili yeni bilgiler internette yayınlandı. Samsung daha önce çıkarmış olduğu modellerinde Mini versiyonlarını çıkarmıştı. Şirketin Mini modellerini çıkarmasının amacı fiyat olarak pahalı olan Galaxy S8 modelini daha düşük fiyatlara piyasaya sürerek kullanıcı kitlesini artırmayı düşünmektedir.

teknik destek

Teknoloji devi Samsung kullanıcılarının karşısına yeni bir Galaxy S8 modeli ile çıkmaya hazırlanıyor. 2017 yılında piyasaya sürülen Galalxy S8 modeli ile mobil sektöründe zirveye oturan firma yeni ekran kasa oranlarına sahip telefon modeli Galaxy S8 Mini ille tekrardan kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Galaxy S8 Mini modeli çıkıyor

Galaxy S8 Mini modeli çıkıyor peki özellikleri

Telefon modellerinde farklı ekran boyutlarını kullanarak hedef kitlesini artırmaya çalışana firma çok yakında yeni tasarladığı ekran boyutu ile kitlesinin karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy S8 Active modelini onaylayan şirket yetkilileri, ilerleyen günlerde Galaxy S8 Mini modelini de onaylayacağı firmaya yakın kaynaklar tarafından açıklandı. www.teknolojihaber.net

Samsung Galaxy S8 Mini özellikleri 

Peki Galaxy S8 Mini modeli hangi özelliklerde olacak ? Gelen bilgilere göre Galaxy S8 Mini modelinde Snapdragon 821 işlemci, 32 GB depolama alanı ve 4GB RAM boyutuna sahip olacak. Ayrıca Galaxy S8 Mini modelinde 12 MP çift kamera bulunacağı yine bu bilgiler arasında yer aldı.

Samsung firmasının çıkaracağı bu yeni model ilk olarak çıkış yeri olan Güney Kore’de satılacağı neredeyse netleşmiş durumdadır. Paylaştığımız bilgiler dışında yeni model ile ilgili herhangi bilgi daha yayınlanmadı. 

Firmanın farklı ekran kasa boyutlarına sahip olacak bu modeli ile ilgi yakın zamanda açıklama yapması bekleniyor.


Galaxy S8 Plus için yeni renk

Galaxy S8 Plus için yeni renk
Son Güncelleme: 08.07.2017 00:11