Android telefonda Flash Player uygulaması

media 1525

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonlarda bazen Flash Player sorunu ile karşılaşabiliyorsunuz. Video oynatırken yardımcı programlara ihtiyaç duyulabiliyor. İşte bunun için birden fazla uygulama bulunmakta.

Sizin de bildiğiniz gibi android işletim sistemi açık kaynak kodlu bir yazılımdır. Android işletim sistemi bu yüzden virüs konusunda ve güvenlik açıkları konusunda ios işletim sistemi ile kıyaslayınca çok geride kaldığını görebiliriz. Android işletim sisteminde güvenlik açıklarına neden olabilecek uygulamaların başında flash player uygulaması geldiği için bir süre önce android flash player desteğini kaldırmıştı.

teknik destek

Android flash player çözümü için yardımcı uygulamalar kullanmanız yeterli olacaktır. Çünkü android işletim sisteminde flash destekli bir uygulamayı açmanız için bu işlemleri mutlaka yapmanız gerekiyor. Ya da flash destekli bir internet sayfasını, flash destekli bir oyunu açamazsınız. Günümüzde en yaygın ve en popüler uygulama Adobe Flash Player uygulamasıdır. İlk olarak 1996 yılında kullanılmaya başlayan bu uygulama günüz de cihazımızda olmayınca birçok oyun, web sitesi, video ya da müzik açamazsınız.

Telefona Flash Player uygulaması

Hiçbir engelleme ya da sorun yaşamadan tüm internet sayfaları, resimler, müzikleri ya da videoları sorunsuz açmak için android işletim sistemli cihazınıza puffin internet tarayıcısını indirmeniz gerekiyor. Bu tarayıcıyı kullanırken flash player ile ilgili hiçbir sorun yaşamazsınız. Flash player apk indir dosyaları indirdiğiniz zaman cihazınıza zararlı yazılım yada virüs indirme ihtimalini göz önünde bulundurursanız bu puffin web browser uygulamasını google play store’dan indirmek ve kullanmak daha güvenli ve sağlıklı olacaktır. Bu aşamada seçim tabi ki kullanıcılarındır. Aşağıdaki görsellerde Puffin web tarayıcısını nasıl kuracağınız görsel olarak anlatıldı. Bu görsellerden yararlanarak android flash player sorununu çözebilirsiniz.

Öncelikle Google Play Store uygulama marketimizden Puffin yazarak puffin web tarayıcımızı indirelim ve çalıştıralım. Daha sonra 

Android telefonda Flash Player uygulaması


Adobe Flash Player Son Sürüm indir

Adobe Flash Player Son Sürüm indir