Facebook uygulaması çalışmıyor yeni sürüm indir

media 2411

Facebook uygulamasını Google Play ve Apple ücretsiz indirebilirsiniz. Facebook uygulamasını indirirken veya yüklerken hata aldıysanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

teknik destek

Facebook uygulamasını Google Play ve Apple mağazalarından ücretsiz indirebilirsiniz. Facebook uygulamasını indirirken veya yüklerken hata aldıysanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Facebook indirilirken çok bekletiyor, Facebook’ u açtığımda hata alıyorum açılmıyor, Facebook uygulamasında donmalar oluyor, Facebook uygulaması ekrana geliyor ama çalışmıyor, Facebook uygulaması açılır açılmaz kapanıyor, Facebookta video izlerken seyrederken donuyor veya kapatılıyor.

teknik destek

Facebook, tarafından yapılan resmi açıklamada uygulamalarında sorun olduğunu uygulamada bazı iyileştirmeler yapılacağını ve isteyenler Facebook Lite uygulamasını kullanabilir.

Facebook Lite uygulamas2015 yılı içerisinde uygulama ile ilgili sorunları doğruladı. Uygulamasındaki hataların giderilmesi ve performanslı çalışması için gerekli çalışmaların ı hem çok az internet kotası harcıyor hemde çok hızlı çalışıyor.

Son Güncelleme: 04.03.2017 00:55