Facebook gelen mesajları engelleme

media 44

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook hesabınıza eklediğiniz telefona sürekli Facebook' tan mesaj geliyorsa SMS bildirim ayarlarını kapatınız. Bunun için bildirim mesajlarını kapatmak gerekiyor.

Facebook hesabınıza eklediğiniz cep telefon numarasına ara ara gelen mesajlardan sıkıldınız mı? Arkadaşınız paylaştığınıza yorum yaptı, arkadaşınız paylaştığınızı beğendi, arkadaşınız paylaşım yaptı ve diğer bildirim mesajlarını engelleme ve gelen mesajları kapatmak için ilgili seçenekleri inceleyiniz.

teknik destek

Facebook’ u kullanmayan internet kullanıcısı neredeyse çok az. Bu şekilde bir kitleyen ulaşan Facebook, kendi kendine bildirim mesajları da gönderebiliyor. Bu tarz mesajları da almak istemiyorsanız, gizlilik ve engelleme ayarlarını yapınız.

Telefona gelen Facebook SMS’ leri bazen güvenlik ihlalleri içinde gönderilebiliyor. Bundan dolayı gizlilik, engelleme ve bildirim mesajları bölümünden ilgili ayarları kontrol ediniz.

Bu haberimizde görsel anlatımla ilgili adımları gösterdik. Sorun yaşayanlar detaylı açıklama ile yorum bırakabilirler.

Facebook gelen mesajları kapatma

  • Facebook sağ kısımda ok simgesine tıklayın ve ayarları açın
  • Solda mobil ve bildirimler bölümlerinden gerekli düzenlemeleri yapmanız yeterli olacak

Facebook bildirim mesajlarını engelleme

Facebook telefona gelen mesajları kapatma: Hesap ayarlarından gizlilik, engelleme ve gizlilik bölümlerinden işlemleri yapınız. Bildirimler için bildirimlere giriş yapınız. Hesap güvenlik ayarlarını da göz gezdiriniz. Bu ayarlar hesabınızı güvene almanız için yapılandırılması gerekiyor.

Hesap sorunları içi yorum atabilirsiniz. Tekrar belirtelim Facebook müşteri hizmetleri numarası bulunmamakta. 

Facebook gelen mesajları engelleme


Facebook arkadaşlık isteği ayarları ve gizlilik

Facebook arkadaşlık isteği ayarları ve gizlilik
Son Güncelleme: 07.10.2019 17:45