Facebook hesap silme adresi kapatma formu

media 1214

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Kullanmadığım Facebook hesabımı silmek istiyorum. Bunun için neler yapacağınızı resimli anlatımımız ile adımlarıyla gösterdik. Facebook hesabını kapatmak için link adresini de verdik.

Facebook hesabını silmek mi istiyorsunuz? Bazen sıkılabilir bazende birileri rahatsızlık verebiliyor. Hesabı geçici olarak kapatmak isteyebilirsiniz. Veya tamamen hesap kapatma başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu yazımızda size bunlara nasıl erişim yapacağınızı resimli anlatımla göstermek istedik.

teknik destek

Facebook hesabını kapatmak için aşağıdaki adımları uygulayarak 14 gün giriş yapmadığınız takdirde hesabınız tamamen kapatılacaktır. Her hangi bir sorunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Başvuru yaptığınızda doldurmanız gereken bir bölüm var işlem bittikten sonra facebookta kullandığınız maile bilgi gelecek.

Facebook hesap kapatma adımları

Hesap ayarlarınıa giriniz. Sol kısımda “facebook bilgilerin” bölümüne girip “hesabı ve bilgileri sil‘ i tıklayın. Yani gör’ ü sonra “hesabı sil‘ i tıklayarak işlem başlayacak. Profil doksan gün içerisinde silinir. Google’ dan ve internetten silinmesi zaman alabilir.

Facebook hesap silme adresi kapatma formuFacebook hesap silme

Verilen bilgiler zamanla değişebilir. Facebook kapatma adreslerini iptal etmek veya değiştirmek isteyebilir. Sorun olursa görseldeki adımları uygulayınız.

Facebook hesap silme adresi

Facebook hesabınızı kapatmak için bu facebook.com/help/delete_account çıkan neden sorusuna cevap verip hesabı dondur diyorsunuz 14 gün giriş yapmayınız. Yaparsanız Facebook hesabınız açılır. Alternatif başvuru facebook.com/deactivate.php

Facebook Dondruma: Hesap ayarları’ na tıklayın. Sol tarafından Güvenlik’e tıklayınız ve açılan sayfanın altındaki “Hesabı dondur” bağlantısına tıklayın.

Güncel Facebook hesap dondurma işlemi: Hesap dondurma için ayarlardan “Genel” sonra “Hesabı yönet” seçeneğini kullanabilirsiniz.

Google’ dan Facebook hesabının silinmesi için isterseniz bir başvuru seçeneği var. Buradan iletişime geçerek sorununuzu anlatabilirsiniz. Yalnız silinmiş hesaplar için işlem yapabilirsiniz. Silinmemiş için bir talep dikkate alınmaz.

Google talep seçenekleri adresi: https://support.google.com/websearch/answer/4628134?hl=tr

teknik destek

Bir yanıt yazın