En iyi telefon oyunları 2020 için ne olur?

media 704

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Bu yıla damgasını vuran mobil oyunlar 2020' de yine mobil en iyi oyunlar arasında yerini alacak mı bilemeyiz ama hala çok büyük bir oyuncu kitlesine sahipler.

PUBG Mobile hem bilgisayarda hem mobil cihazlarda büyük bir oyuncu sayısına sahip. Yalnız değişmedi ise Battle Royale şu an için en çok oynan oyun olarak görünüyor. Kaliteli grafik tarafı ve oyuncu odaklı sık sık yenilikle sunması ve birde ücretsiz olmasından dolayı sanırım tahtını şimdilik koruyor.

teknik destek

Asphalt 9, oyununa baktığımızda kendi alanında en iyiler listesinde .Bu yılın en başarılı olanlar arasında görülüyor. Kaliteli ve hızlı grafik tarafı çok beğenilenler arasında. 

Call of Duty, mobil sürümü yeni sayılabilir. “Mobil Battle Royale” dünyasına baktığımızda yeni bir tarz getirdiğini söyleyebiliriz. Kısa sürede çok indirme sayısına sahip oyunda ön plana çıkan modlar yer alıyor. 

Shadowgun Legends, oyun severler için dokunmatik ekran üzerinde iyi bir deneyim kattığını söyleyebiliriz. Oyunda kıyamet senaryoları ele alınıyor ve doğal kaynakların tükenmesi ön planda yer almakta.

Real Racing 3, araba yarışları yani otomobil sporlarına merağı olanların ilgisini çekeceğiniz düşündüğümüz bir oyun. Çoğunlukla lüks arabaların yer aldığı oyunda kazanılan parayla yeni arabalar alınabiliyor. Aynı zamanda aldığınız arabayı da geliştirebiliyorsunuz.

Shadow Fight 3, RPG oyunlar arasında en iyilerinden diyebiliriz. Çok başarılı grafik yapısına sahip dövüş oyun severlerinin ilgisini çeken bir yapısı var. Kazanılan para ile karakteri önemli ekipmanlarla güçlendirebilirsiniz.

En iyi telefon oyunları 2020 için ne olur?