Tablete Bilgisayardan Dosya Atma Hatası Sorunu Çözümü

media 2411

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Tabletime bilgisayardan dosya atıyorum fakat tablette dosyayı göremiyorum neden? Android tablete dosya resim video müzik mp3 film atma nasıl yapılır ?

Tablete Bilgisayardan Dosya Atmaya Çalıştığımda Yapılamadı Hata Veriyor ya da Görünmüyor

 

teknik destek

Tabletime bilgisayardan dosya atıyorum fakat tablette dosyayı göremiyorum neden? Android tablete dosyaları resimleri videoları müzikleri mp3 film atma nasıl yapılır?

Tablet ile bilgisayar arasında veri alışverişini yapabilmek için öncelikle tabletin Ayarlar bölümüne girilip karşınıza gelen menü bölümünde yer alan Geliştirici seçeneklerine tıklayınız ya da uygulama yönet (ayarlar gibi) ekranın sağında açılan menüde USB Hata Ayıklaması modunun seçili olduğundan emin olun.

Daha sonra tabletinizi bilgisayarınıza USB kablonuz ile bağlayın bilgisayarım bölümünde tableti göreceksiniz.İstediğiniz dosyaları tabletinize aktardıktan sonra Tabletinizde bulunan File Meneger yada EsFile Explorer programlarını kullanarak aktardığınız dosyalara ulaşabilirsiniz.  

Sorun hala devam ediyorsa alternatif programlar ile deneyebilirsiniz. Aynı zamanda farklı bir kablo ile denemeyi ihmal etmeyiniz.

Son Güncelleme: 28.04.2017 14:37