BlackBerry Android güncellemesi geldi

media 2197

BlackBerry telefonlara en son çıkan güncelleme yayınlandı. Gelen en son güncelleme ile birlikte telefona gelen yenilikler nelerdir? Android sürüm güncellemesi haberimizde!

teknik destek

BlackBerry telefon markası geçmişten günümüze kadar mobil cihazlar piyasaya süren bir teknoloji firmasıdır. BlackBerry firması akıllı telefonlarında kullandığı android işletim sistemi iin çok önemli bir güncelleme yayınlandı. En son gelen bu android güncellemesi son kullanıcılar için çok önemli içerik barındırmaktadır. Gelen son güncellemenin içeriği ve nasıl BlackBerry telefonlarınıza kurabileceğiniz aşağıdaki başlığımız altında yer almaktadır.

BlackBerry Android güncellemesi

teknik destek

BlackBerry android güncellemesi geldi

BlackBerry telefon modellerinin piyasada bulunanların bir çoğu farklı bir işletim sistemine sahiptir. Fakat firma daha sonra diğer markalar gibi android işletim sistemine sahip telefonlar piyasaya çıkarmaya başladı. BlackBerry firması tarafından son kullanıcılarına resmi olarak açıklanan şuan piyasada kullanılan telefonlar için çok önemli bir Android güncellemesi yayınlandı. Gelen bu android güncellemesi ile birlikte genel olarak bir performans iyileştirmesinin yanı sıra BlackBerry telefonlarda özel olarak üretkenlik özelliklerinin daha olması hedeflendiği firma açıklamalarında yer aldı. 

BlackBerry telefon modelleri eski dönemlerde olduğu gibi çok popüler olan bir telefon markası değildir. Daha önceki dönemlerde bu marka mobil dünyasında neredeyse liderdi. Fakat gelişen teknoloji ve yeni markaların çıkması ile birlikte BlackBerry bu sektörde bayağı gerilediğini söyleyebiliriz. Firma bu gelişen teknoloji karşısında gerekli inovasyonları yapamadığından bu sonucu almasıda çokda süpriz değildir. Yine de BlackBerry android tabanlı cihazları için çok sıklıkla güncellemeler yayınlamaktadır. Son gelen güncelleme ile birlikte BlackBerry telefonlarda üretkenlik bölümü tamamen yenilenmış olup son kullanıcının kullanacağı şekle dönüştürülmüş.

Gelen yeni güncellemede Quick Actions özellik sayesinde telefonunuzda bulunna kişiler, telefon numaraları ve e-posta uygulamaları daha kolay bir şekilde kontrol edilebilir hale getirilmiş. Bu son güncelleme telefonlara Google Play Store tarafından bildirim gönderilerek telefonlara yükleneceği ayarıca bu güncellemeyi BlackBerry PRIV, BlackBerry DTEK50 ve BlackBerry DTEK60 telefon modelleri alacağı bildirildi.


Blackberry Ağ Mep Sim Kilit Kodu Nedir Nasıl Açılır

Blackberry Ağ Mep Sim Kilit Kodu Nedir Nasıl Açılır
Son Güncelleme: 12.06.2017 15:37