Instagram: Bilinmeyen Bir Ağ Hatası Oluştu

media 3023

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram hesabınıza giriş yaparken bilinmeyen bir ağ hatası oluştu uyarısı aldıysanız nedeni instagram sunucuları kaynaklı. Bu sorun için net bir öneri adımları bulunmuyor.

Instagram’ da oluşan geçici bir sorundur. Eğer günlerce bu sorun devam ediyorsa aşağıda başvuru adresinden instagram ile iletişime geçebilirsiniz.

teknik destek

Bilinmeyen bir ağ hatası oluştu sorunu için öneriler: Telefonu kapatıp açıp deneyiniz. Operatör internet paketinden giriş yaptıysanız Wifi bağlantısı ile giriş yapıp deneyiniz. Telefondan uygulamayı kaldırıp önbelleği temizleyip uygulamayı yeniden yükleyiniz

Instagram bilinmeyen bir ağ hatası oluştu sorunu devam ediyorsa help.instagram.com/contact/151081798582137 iletişime geçebilirsiniz. Tüm başvurular için geri dönüş yapmıyorlar.

Instagram’ ta Bilinmeyen Bir Ağ Hatası Oluştu

Sorun hakkında net bir bilgi bulunmuyor. 13.03.2019 Olarak sorunla karşılaşanların bir işlem yapmasına gerek bulunmuyor. Hata instagram’ da olduğundan çok zorlamayın deriz.

Yaşanan belki geçici bir sistem arızası olabilir. Bölgesel durumlarda yaşanabileceğinden dolayı rastgele bir şeyler yapılmamasını öneriyoruz. Farklı illerde yaşayan arkadaşlarınız varsa onlardan bilgi alınız.

Genelde olmayan durumlarda yapacaklarınız şöyle:

  • Cihazın ve internetin kapatılması.
  • Oturum kapatılabiliyorsa kapatılması.
  • Bilgisayardan denenmesi gerekiyor.
  • Oturum açma seçeneklerini değiştirin.
  • Varsa başka telefonla ve hesapla denenebilir.
  • Çok sık yapılan bir şeyden dolayı engel gelmiş olabilir. Bir kaç saat hiç bir şeye girmeden bekleyiniz.
  • Profil alanına ulaşabilirseniz ek giriş seçeneklerini açınız.

Instagram: Bilinmeyen Bir Ağ Hatası Oluştu 2019

Uygulama açılırken bir sorunla karşılaşıldı diyerek kapanıyor ya da instagram açılmıyor ise merak etmeyin genelde görülen bu sorun çözülecektir. Genel olmayanlar için uygulama kaldırılması, vpn kullanılması, başka telefonlardan girilip denenmesi, pc’ den bakılması ve bizden yardım istenerek analiz edilmesi.

teknik destek

Bir yanıt yazın