Avira Browser Safety Nedir Nasıl Kullanılır

media 2411

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Avira Browser Safety 2016 – 2017 Avira Browser Safety Ücretsiz indir,Nasıl Çalıştırılır,Nasıl Yüklenir,Ne Gibi Koruma Sağlar,Ücretli mi

Avira güvenlik uzmanlarının geliştirdiği özellikle Chrome tarayıcısından internette dolaşırken kendi veritabanlarında yer aldığı zararlı web sitelerini uyarı ile gösterip kişisel güvenliğinizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.

teknik destek

Açtığınız web sitesi zararlı içerik barındırıyorsa anında araya girerek uyarı yapar. Artı zararlı içerik barındığını düşündüğünüz siteleri değerlendirebiliyorsunuz.
 

Avira Browser Safety programını ücretsiz indirebilirsiniz.

Avira Browser Safety Nedir 

Avira Browser Safety 2015 2016,Avira

Avira Browser Safety Güvenli Arama Artı farklı nasıl?

Her yıl, Google, Bing ve Yahoo virüslü reklamlar ve web sitelerinin milyonlarca kaldırmak ve zararlı sayfaları rapor Netizens güveniyor.Tescilli URL bulut teknolojisi web siteleri tarar, sadece otomatik vegerçek zamanlı, aynı zamanda korur ortaya çıkan tehditlere çoğu arama motorlarına bilinmeyen.

Avira Güvenli Arama Artı kırmızı bayraklar zararlı web sitelerininarama sonuçlarında. Bütünsel bir güvenlik yaklaşımı için, bu sizin ana ve yeni sekmeler korumakla kalmaz, aynı zamanda tüm süre koruyarak, arama motoru yerine sonuçlarına ilan kalitesini alışık.Şimdi site ziyaret bile önce güvenli olup olmadığını bilmek olabilir.

Son Güncelleme: 14.03.2017 17:20