Apple şikayet için müşteri hizmetleri arayanlar

media 1764

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple’ ın Türkiye için telefonla destek hizmeti yer alıyor. iPad, Mac ve iPhone yardım almanız için bazen cihaz seri numarası istenebiliyor. Yazımız bilgilendirme içermekte.

Apple’ nın iPod, iPad, iPhone ve diğer ürünleri için Apple’ nin resmi sitesi üzerinden destek alabilirsiniz. Yazıda yer alan 216 282 15 11 iletişim numarasına bazen yoğunluktan ulaşılamıyor. Cihazınızın garantisi bitti ise özel destek almak için önerdiğimiz danışmanlık hatlarıyla da görüşebilirsiniz.

teknik destek

Önerdiğimiz destek hattı Teknoloji hattı 7 gün ve 24 saat hizmet vermekte. Özellikle akşam ve gece her hangi bir yerden destek alamayabilirsiniz. Ama önerdiğimiz numara ile iletişime geçerek her zaman yardım  alabilirsiniz.

iPhone müşteri hizmetleri 

Son yıllarda iPhone cep telefonların kullanımında büyük oranda yükseliş görülmekte. Bunun nedeni hem prestij, hem güvenlik, hemde kullanımı en kolay telefonlardan biri. Yani bir nevi zamanın Nokia’ sı. Ek olarak iOS işletim sistemi Android işletim sistemine göre daha stabil çalışmakta.

iOS güvenliği: Bu işletim sisteminin daha güvenli olmasının en büyük nedeni açık kaynaklı kod olmaması. Yani herkese açık değil. Bu hem olumlu hemde olumsuz olabiliyor. Güvenlik için çok olumlu ama gelişim açısından olumsuz.

Apple şikayet için müşteri hizmetleri arayanlar
Apple şikayet için müşteri hizmetleri arayanlar
  • Apple yazılım donanım aksesuar telefon numarası;

Yazılım, donanım ve aksesuar için destek almak isteyenler hafta için saat 9 ile akşam 20 arası 0216 282 15 11 ve 00800 448 829 873′ den ulaşabilirsiniz. Bu numaralarla aynı zamanda satış öncesi ve satış sonrası için destek alabilirsiniz. 

  • Apple kurumsal çağrı merkezi;

Kurumsal müşteriler için Apple iletişim numaraları 282 15 12 ve 800 olan 448 829 875 ücretsiz numarası.

Apple iPhone müşteri hizmetleri 

Apple teknik destek hattı

iPhone ve diğer cihazlar için teknik destek hizmeri için 00800 448 829 878′ den erişimde sorun yaşarsanız yukarıdaki numaraları deneyiniz. Verdiğimiz numaralardan bazen tam anlamıyla destek alınamayabiliyor. İsterseniz cihaz sorunları için cihaz garantisi devam ediyorsa yetkili servis ile iletişime geçiniz. Genpa gibi…

teknik destek

Bir yanıt yazın