Android rehberi iPhone telefona aktarma

media 104

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android telefondaki rehberi iOS iPhone taşıma nasıl yapılır? Android telefonlarda kullandığınız kişi listesini iPhone telefonlara nasıl aktarabileceğinizi yazılı ve görsel olarak anlatmaya çalışacağız.

Akıllı telefon sektörü kendini sürekli yenileyen bir sektördür. Bu sektörde şuan onlarca markaya ait yüzlerce model bulunmaktadır. Bu modeller arasında kullanıcılar bazen yer değiştirebilmektedir. Bazen android işletim sistemine sahip bir telefon modeli çıkar ve bunu kullanmalıyım diyen bir kullanıcı iPhone‘dan Android’e geçebilir. Bazende tam tersi olur. Android’den iPhone telefon modellerine geçmek isteyen bir kullanıcı olabilir. Böyle durumlarda aylarca belki yıl olarak kullandığımız bir telefondaki bilgilerimizi diğer telefona aktarmak gerekmektedir. Bu iki farklı işletim sistemi arasında aslına bakarsanız bazı aktarımlar kolay olabilmekle bazıları zor olabilmektedir. Özellikle bluetooth gibi aktarım özellikleri bu iki işletim sistemi arasında çalışmamaktadır. Bundan dolayı bu tarz veri aktarımı yapabilmek için farklı yöntemler kullanmanız gerekmektedir.

teknik destek

Android rehberi iPhone telefona taşıma

Bu haberimizde sizlere rehber aktarımını nasıl yapabileceğinizi anlatacağız. Android telefonda var olan rehberinizi çok kolay bir yöntem ile iPhone telefonunuza aktarabilirsiniz. Fakat bu kolay yöntemi bilmezseniz bu iki işletim sisteminde rehber aktarımı çok zor gelebilir. 

iOS işletim sisteminde hesaplar  Google, Exchange, Yahoo ve benzeri sağlayıcılar üzerinden çalışmaktadır. Bundan dolayı bu hesaplarda var olan kişiler ve diğer bilgileri iPhone telefonlarda kullanabilirsiniz. Rehber aktarımını yapabilmeniz için ilk olarak yapmanız gereken hesabınızı telefona tanıtmaktır. Hesabınız telefona tanıtmak için aşağıdaki adımları takip ediniz.

  • İlk olarak ayarlar bölümüne giriş yapınız.
  • Ayarlar bölümünden ise Mail kısmına giriş yapınız.
  • Son olarak ekranda yer alan Hesap Ekle yazısına tıklayınız.
  • Rehberiniz kayıtlı olduğu Gmail  hesabınız iPhone eklediğinizde aşağıdaki görüntü karşınıza gelecektir. Yapmanız gereken bu ekrandan Kişiler bölümünü aşağıdaki gibi aktif etmenizdir.

Android rehberi iPhone telefona aktarma

Son Güncelleme: 28.10.2017 02:03