Google Servislerini Durdurarak Android Telefonu Hızlandırma

media 3687

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Google Servisleri Durdurarak Telefonu Hızlandırma,Google Servisleri Kapatma,Android Hizmetleri Durdurmak,Android Telefonu Hızlandırma Uygulaması

Google Servislerini Durdurarak Android Telefonu Hızlandırma,Google Servislerini Kapatma,Android Gereksiz Hizmetleri Durdurma,Android Telefonu Hızlandırma Uygulaması

Android işletim sistemi yüklü cihazlarda bazı kullanılmayan Google hizmetleri aşırı Ram tüketmesi kaynaklı telefon ve tabletlerde yavaşlamaya neden olabiliyor.

teknik destek

Çok fazla kullanılmayan Google hizmetlerinden Google Play Movies, Newsstand ve Cloud Print gibi servisleri durdurarak cihazınızı daha performanslı kullanabilirsiniz.

Google servis hizmetlerini Disable Service uygulaması ile tabi root yetkisi olan cihazlarda kullanabilirsiniz. Uygulamayı çalıştırdığınızda sizden Super User yetkisi isteyecektir onay verdikten sonra uygulamada iki bölüm bulunmaktadır. Birinci bölümde sizin sonradan yüklediğiniz hizmetler ikinci bölümde ise cihaza yüklü gelen Google hizmetleri yer almaktadır. Her iki bölümden kullanmak istemediğiniz hizmetleri durdurabilirsiniz.

Uyarı: Bilmediğiniz bazı uygulamalar ciddi sorunlara yol açabilir. Kapatacağınız hizmeti araştırıp ondan sonra yapmanız önerilir.

Manuel Google ve kurulan hizmetleri manuel durdurmak istiyorsanız bazı cihazlar için Ayarlar> Daha Fazla> Uygulamalar bölümünden yapabilirsiniz.

Google Servislerini Durdurarak Android Telefonu HızlandırmaAndroid Cep Telefonu ve Tabletleri Hızlandırma Uygulaması

Son Güncelleme: 24.03.2017 19:09