Android Cihazlarda Wifi Bağlantı Sorunu

media 2411

Android cep telefonlarda kablosuz Wifi internet bağlantısında sorunla karşılaşanlar haberimizle sorunu çözebilirler. Wifi bağlantı yapılamadı hatası nedir?

teknik destek

Cep Telefonlarda Wifi Bağlantı Sorunu

Modem içerisinden şifreleme tipini örnek wpa-psk seçilerek kanalıda 6 yada 11 yaparak sorunu çözebilirsiniz eğer bağlantı var internet de sorun yaşıyorsanız cihaza yada modem’e dns verilerek sorun çözülebilir

teknik destek

Android Cihazlarda Bazı Sorunlar ve Çözümleri-

Samsung Galaxy S4 i9500 Kamerayı Açıldığında Telefon Reset Atıyor

Ayarlar>Diğer>Geliştirici Seçeneklerden>Arkaplan işlemlerini sınırla bölümünden en fazla 4 işlemi seçerek denenebilir olmazsa aşağıdaki adım

Türkçe için çıkmış Stock ROM kamerayla alakalı uyumsuzluk var sürüm güncelleme ile sorun çözülecek

Samsung Galaxy S4 (GT-I9505) Sim Kilidi (Unlock) Nasıl Açılır

Numara çevirme bölümünden *#0011# tuşlayın ve ara tuşuna basın. USSD kodu Çalışıyor türünden bir mesaj ekranan gelecektir. Daha sonra UNKNOWN APPLICATION mesajı alıyorsanız bu kod sizin telefon için uygun olmadığını belirtir.
Menü tuşuna bastıktan sonra Geri tuşuna basın. Daha sonra menü tuşuna tekrar basın ve KEY INPUT seçin. Sonra 1 giriniz ve OK tuşuna basarak Servis Moduna geçin.

Menü tuşuna basarak ana menüye geri dönelim>UMTS‘ye dokunun. Aşağıdaki ekran açılınca PHONE CONTROL seçin.>NETWORK LOCK seçin>Sonrasında aşağıdaki gibi 3 seçenek çıkacaktır. PERSO SHA256 OFF seçin>Daha sonra ana menüye dönmek için Menü tuşuna basın. Ana menüye döndüğünüzde [6]COMMON seçin ve sonrasında [6] NV REBUILD.>Daha sonra telefon Golden Backup exists mesajı verecektir. Burada [4] Restore Back-up seçin.

Sonrasında telefonunuz bir kaç işlem yapacak bu işlemler birkaç dakika sürebilir,sonunda cihaz yeniden başlayacak.Artık kilidi açılmış olacaktır.

Not: Android yüklü cihazlarda gerekli adımlar uygulandığında sorun çözülmüyorsa hard reset yada sürüm güncelleme adımı uygulanabilir

Son Güncelleme: 25.05.2017 18:28