Android Allshare DLNA Nasıl Kullanılır

media 4818

Android cep telefonda Allshare DLNA nasıl kullanılır? Allshare DLNA Samsung Galaxy modellerinde nasıl kullanılır? Telefonlar ve cihazları bir birine bağlama programı.

teknik destek

Android Allshare DLNA Nedir

Herhangi bir ağdaki medya dosyalarınızı oynatmaya yarayan DLNA ve Samsung ürünlerinde bulunan All Share uygulamasını inceledik. Bakalım DLNA ve All Share ne işe yarıyor ve nasıl kullanılıyor.Aynı ağ üzerinde bulunan cihazlar, eğer destek veriyorlarsa, DLNA (Digital Living Network Alliance) adı verilen teknoloji ile dosya oynatabiliyorlar. Video, müzik ve fotoğraf dosyalarında geçerli olan bu uygulama ile örneğin bir bilgisayar üzerindeki videolarınızı televizyonda oynatabiliyorsunuz. Ya da ağa bağlanabilen bir medya oynatıcı ile NASsunucu üzerindeki multimedia dosyalarınızıgörüntüleyebiliyorsunuz.

teknik destek

Android Allshare DLNA Nedir 

Android Allshare DLNA Nasıl Kullanılır,

DLNA teknolojisi Samsung‘un akıllı televizyon, telefon ve tablet gibi cihazlarında da destekleniyor. Kendi ürünlerinde DLNA teknolojisinin yanısıra ek bir uygulama olan All Share ile basit ve kolay bir şekilde dosya paylaşımına imkan veren Samsung, bu teknolojiyi ciddi anlamda destekliyor. Bu yüzden firmanın birçok cihazında All Share desteği bulunuyor.

DLNA desteği sunan cihazlar arasında dosya oynatma özelliğini rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca bu cihazlar işletim sistemi, marka ve model şartı olmaksınız birbirleriyle iletişim kurabiliyorlar.

Yorum:Ayrıca Iphone için ZappoTV uygulaması ile telefon üzerinden yada telefon ile internet üzerinden  film vs. gibi ekranları kablosuz olarak direk televizyona aktarılabilmektedir.

Son Güncelleme: 27.04.2017 19:56