Apple iPhone 7 Plus bir daha yandı

media 185

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Son yıllardaki telefon patlamalarına bir yenisi daha eklendi. Apple markasının gözde telefonu olan iPhone 7 Plus modeli için yanma haberleri tekrardan çıktı. iPhone 7 patladı mı?

Apple markasının amiral gemisi olan ve ülkemizde, dünyada en çok satılanlar arasında bulunan iPhone modeli ilşe ilgili yeniden yanma haberleri internet sitelerinde yer aldı.

teknik destek

Akıllı telefon sektöründe son zamanlarda yanma ve patlama haberlerini çokda duyar olduk. Daha önce Samsung markasının en üst telefonu olan Galaxy Note 7 telefon modelinde patlama haberleri duyar olmuştuk. ÖZellikle Galaxy Note 7 modelinin olur olmaz zamanlarda batarya kaynaklı patlamaları ile kullanıcılarını hem sağlık hemde maddi açıdan zarara uğrattığını duyduk.

Amerikada bir Note 7 kullanıcısının telefonu arabasında unutması ile arabada patlayan telefon kullanıcının arabasına ciddi oranda zarar vermişti. Bunu dışında yastık altında telefonu koyarak uyuyan bir kişinin yine note 7 modeli telefonun patlaması sonucu yüzünde yanık izleri oluşmasına sebep olmuştur. Bu durum tabiki bu modellerin satışını olumsuz etkilemektedir. Firma bu durumu ortadan kaldırmak için halklailişkiler çalışmaları yapsada bu modelin patlama sonucu çıkan haberlerin oluşturduğu zaraeı yinede girememiştir. En iyi çöüzm olarak Samsung yenisi ile değiştirmeyi teklif ederek bu sorunu çözüme kavuşturmuştur. 

iPhone 7 Plus bir daha yandı

Şimdide Samsung firmasının ezeli rakibi olan Apple firmasının amiral gemisi iPhone 7 Plus telefon modelinde yanma haberleri gün geçtikçe artmaktadır. Samsung firmasının geçmiş olduğu yoldan şimdide Apple geçmektedir. Apple firmasına ait bu telefon modelini Çinde kullanan bir kişinin yastık altında telefon ile yatmasından sonra yastık altından duman gelmesi ile korkunç görüntü ortya çıktı.

Çin ülkesinde yaşayan iPhone kullanıcısı ismi ajanslarda Chen olarak geçen kişi evde uyku halindeyken yastığından gelen aşırı sıcak sonucu uyanarak telefonuna baktı. Sonuç ise yanmış bir iPhone görüntüsü. Tedirgin olan kullanıcı telefonu panikle fırlattığı haberlerin ayrıntısında yer almaktadır. Telefon fırlatıldıktan sonra telefon çok kısa bi zaman diliminden sonra telefon alev alarak yanmaya başladı. Bu olay sonra kimse yaralanmazken 1 aylık bir telefonun yanması herkesin kafasında soru işareti bıraktı.

Peki bu yanan telefon garanti kapsmında olacak mı? İşte bu soru Chen’in telefonu App Store götürüp araştırma sonucu ortaya çıkacaktır. Firmadan yapılan açıklamada eğer Apple firması tarfından kaynaklı bir hata ise müşteriye yeni bir iPhone 7 Plus telefon modeli verilecektir. İşte yanan iPhone görüntüleri…

iPhone 7 Plus bir daha yandı

Apple iPhone 7 Plus bir daha yandı


Şimdide iPhone 7 patladı!

Şimdide iPhone 7 patladı!
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:15