Instagram error 500 "5xx server error" hatası 2019

media 1319

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram' a girdiğimde 5xx error yani 500 server error şeklinde bir hata mesajı alıyorsanız bu bir instagram sunucuları kaynaklıdır. Ve bazen bu sorun Türkiye genelinde olmayabiliyor. İstanbul, Ankara, Adana ve İzmir' de giriş yapılmayabiliyor.

Instagram buaralar hikayelerle çok konuşuluyor. Gerçekten önemli bir adım oldu. Bu özellikle çok daha etkili bir platform oldu. Tabi bu kadar gelişimin bir de olumsuz tarafları olabiliyor. Bu da erişim sorunları. Instagram bazı sorunlardan dolayı server error hatası almakta.

teknik destek

Instagram’ da ara ara 5xx server error instagram şeklinde bir hata ile karşılaşılıyor. Bu uyarı instagram‘ a girerken çıkıyor. Ve sorun bazı illerde görülüyor. Örnek olarak İstanbul’ un bazı bölgelerinde, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Şanlıurfa ve İzmir gibi illerde olabiliyor. Instagram giremiyorum ve instagram açılmıyor sorunları için yorum bırakınız.

Instagram error 500 "5xx server error" hatası

5xx server error instagram hatası 

Instagram 5xx error çözümü nedir? Instagram uygulamasına girerken oluyorsa tarayıcıdan girip deneyiniz. Chrome ve Safari gibi. Birde bilgisayardan deneyiniz. Bunların dışında VPN ve DNS denenebilir. Büyük ihtimal sorun giriş sağlayacaksınız. Ama dediğimiz gibi bu bir instagram hatası ve geçici.

Başka bir internet ağından giriş yapmayı da deneyiniz. Turkcell internet, Vodafone ve Türk Telekom üzerinden. 

Instagram genel sorunlar için form help.instagram.com/contact/151081798582137. Daha sonra şikayetler için sorun bildirim butonu kullanılabilir.


Instagram hikayeleri açamıyorum 2019

Instagram hikayeleri açamıyorum 2019

Kapatılan Instagram hesabını açma ve Facebook

Kapatılan Instagram hesabını açma ve Facebook

Instagram müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye iletişim

Instagram müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye iletişim
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:39