AV-TEST AntiVirüs Test Sonuçları En İyiler

media 3041

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

AV-TEST AntiVirüs Test Sonuçları,En iyi Virüs Programı,En iyi Programları ,Avira Antivirus Pro,Bitdefender Internet Security,Kaspersky Internet Security,Nasıl Virüs Programı

AV-TEST uzmanlarının yaptığı testlerde virüs koruma & temizleme ve performans’da iyi olan AntiVirüs programlarını yayınladı.

teknik destek

Yapılan testlerde ücretli ve ücretsiz virüs programlarına yer verildi. Sonuçları incelediğimizde daha çok ücretli virüs yazılımları yer almaktadır.

Test yapılan virüs programları: AhnLab, Avast, AVG, Avira, Bitdefender, BullGuard, Check Point, Comodo, ESET, F-Secure, G Data, K7 Computing, Kaspersky Lab, McAfee, Microworld, Norman, Panda Security, Quick ürünlerin test edildi Dahil Heal Symantec, ThreatTrack ve Trend Micro. Karşılaştırma için, Windows Defender, Microsoft Windows 8.1 işletim sistemi tarafından sağlanan koruma.

AV-TEST AntiVirüs Test Sonuçları,En iyi Virüs Programı

En iyi Virüs Programları

Avira, Bitdefender ve Kaspersky virüs programları mükemmel sonuç elde etti

Test koruma, performans ve kullanılabilirlik üç test kategorilerinin her birinde altı puan maksimum atayın. Mükemmel skor böylece 18 puan. Bu testte, Avira, Bitdefender ve Kaspersky sadece ticari çözümler bu hedef skoru elde etti. Ek 7 ürün 17 ve 17.5 nokta arasındaki kazandı. Bunlar aynı zamanda Panda ücretsiz güvenlik paketi dahil.

Koruma performansı özellikle yorucu test aşamasında, 11 ürün 6 puan maksimum elde ve ek 6 çözüm hala güçlü bir 5.5 puan elde etti. Genel olarak, bu mükemmel bir test sonucu olduğunu. Sonuçta, koruma performansı açısından, gerçek dünya testi üzerinde 330 yeni, henüz bilinmeyen tehditleri tanımak için paketler gerekli. İkinci aşamada, hedef tanıma ve AV-TEST referans kümelerinden hemen altında 45.000 bilinen malware tehditlerine karşı savunmak için oldu.

Bitdefender Internet Security,Kaspersky Internet Security

Testin sonuçlarından biri: düz vanilya, Windows “Defender” Sistem koruması değil tavsiye edilebilir. Etkin koruma için çok düşük – test kendi tarama 87 oranları ve her iki test aşamalarında 92 yüzde sadece 0,5 puan ödül başardık.

Sistem yükü açısından performansını ölçmek için, web sayfaları, siteleri gerçekleştirilen piyasaya sunuldu uygulamaları yüklü ve verileri referans sistemi üzerinde kopyalanmış. Bunun için gerekli olan zaman saat hızına sahip oldu. Daha sonra, tüm prosedür yüklü bir güvenlik çözümü ile tekrarlandı ve süreleri karşılaştırıldı. En ürünler aslında iyi bir koruma performans sunmak yok iken, bazıları sadece bir yüksek sistem yükü ile bunu başarmak. Bir örnek olan bir güvenlik çözümü koruması için 6 puanla ödüllendirildi, ama sadece 4 performansı için G Data oldu. Benzer sonuçlar AhnLab, Norman, QuickHeal ve ESET gözlendi. Özellikle son iki için, sistem yükü sadece 6 puan üzerinden 3 aldı o kadar yüksek oldu.

Avira Antivirus Pro,Bitdefender Internet Security

Ayrıca ilginç Windows Defender performans. Önemli ölçüde sörf, indirme ve kopyalama yavaşlatır. Test 6 olası puan üzerinden ödülü 3 başardık nedeni budur.

Kullanıcının açısından bakıldığında, bir güvenlik paketi otomatik koruma sağlar ve herhangi bir şifreli soru sorma gerekiyordu. Yalancı pozitif olması durumunda, kullanıcı iki kat rahatsız ve allak bullak olan: genellikle bir dosya kullanıcı hala ihtiyacı ve aynı zamanda kullanıcı dosya ile yapmak ne gibi bir karar olduğu engellendi.

Kaspersky Internet Security,Nasıl Virüs Programı

PC’de günlük kullanım simüle etmek amacıyla, 500’den fazla tamamen zararsız siteleri her güvenlik paketi ile ziyaret edildi ve yasal uygulamaların düzinelerce kurulu ve piyasaya sunuldu. Buna ek olarak, her bir sistem bekçi 1,2 milyon malware serbest dosyaları ve programları taramak için gerekli oldu.

Sonuçlar kendileri için konuşuyoruz: 15 çözümleri 6 puan değerinde olduğunu ve 2 0 yanlış alarm arasında neden oldu.Ek 3 ürün 5.5 puan ve hala 5 puan aldı 4 veliler aldı.

Apart, Windows Defender, ürünlerin hiçbiri dipsiz sonuçlarını teslim test edilmiştir. 21 test çözümleri 10 17 ve 18 noktaları arasında kazandı. Ek 9 14 ve 16 noktaları arasında aldı.

18 puan maksimum Top sonuçları Avira, Bitdefender ve Kaspersky tarafından elde edildi. 17.5 puanla, McAfee, Symantec ve Trend Micro güvenlik çözümleri arkasında yakın takip.

En iyi ücretsiz çözüm Panda tarafından sunulmaktadır. Bu güvenlik paketi testinde iyi bir puan elde 17, göze çarpıyordu.Avast ve Comodo diğer ücretsiz ürünler 16 ve 14.5 puan ile izleyin. Buna karşılık, aynı zamanda ücretsiz olarak sağlanan Windows Defender, sadece genel sonucu 9.5 puan referans puanı ulaştı.

Son Güncelleme: 14.03.2017 17:41