3G ile 4.5G Arasındaki internet Hız Farkı Nedir

media 2411

Son güncelleme 6 saat by Teknoloji Haber

teknik destek

3G ile 4.5G Arasındaki internet Hız Farkı Nedir

3g ile 4.5g nedir arasındaki internet hız farkı farkları nedir? 3g mi 4.5g internet mi? 3g internet hızı ve 4.5g internet hızı nasıl? 4.5g görüntülü görüşme. 4.5g görüntülü konuşma nasıl yapılır? turkcell 4.5g arama 4.5g avea 4.5g vodafone internet hızı ve görüntülü konuşma görüşme nasıl olacak?

teknik destek

3G üçüncü 4.5G dördüncü nesil kablosuz iletişim teknolojisine verilen addır.

4G internet bağlantısı ile bilgisayardan yani ADSL internet bağlantısından yaptığınız çoğu işlemi artık mobil cihazlardan yapabileceksiniz. 4G internet hızı son hız limitine 900 Mbps’lık bir hızla yaklaşık 2 GB boyutundaki bir filmi indirmek sadece 18-25 saniye sürecek.

İnternetten video ve film izlerken duraklama yada kesinti olmasından çoğu kullanıcı şikayetçi 4G teknolojisi ile artık çoğunlukla bu sıkıntı olmayacak tabi film kalitesi bu faktörü belirleyecek olan en önemli unsur. 

4.5G Teknolojisi Nedir

1. Hspa+ 21/42   2. Wimax   3. Lte

4.5G teknolojisi çoğu yere ulaşması zaman alabilir bulunduğunuz bölge 4.5G kapsama alanına girip girmediğini operatörlerden öğrenilebilir. 4G internetten yararlanacak kullanıcılar operatörlerin müşteri hizmetlerinden bilgi almadan işlem yapmamaları önerilir. Yanlış bilgi alındığından cayma hakkı elinizde olacağından operatör müşteri temsilcisinden bilgi almanızı önermekteyim.

4.5g teknolojileriniden olan Lte’li cep telefonlarında 4.5g’nin pile büyük yük bindirdiğini 4.5g teknolojisini kullandığınızda bunun pilinizi çabuk bitireceğini söyleyebilirim.

4.5G teknolojisi ile, indirme performansını yüklemede de başarıyla gösteriyor. Whatsapp, Facebook, Google Hangouts, Skype, Tango ve benzeri uygulamaların kullanımı çok yaygınlaştığından 4.5G ile birlikte görüntülü görüşmede ve video yayınında kesintisiz ve hızlı iletişim mümkün olacaktır.

4.5G teknolojisi avea turkcell ve vodafone operatörlerinde kısa süre içerisinde gerekli altyapı çalışmaları tamamlanması ile hizmete başlayacaklar. Operatörler 5G teknolojisi içinde altyapı çalışmalarına başlamıştı.

Son Güncelleme: 11.05.2015 15:41