360 Security Android AntiVirüs Programı APK indir

media 3758

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

360 Security Android AntiVirüs Programı indir,Android 5.0 Virüs Uygulaması,360 Security Virüs Yazılımı Kurulumu Nasıl Yapılır?Nereden Hangi Adresten indirilir

360 Security Android AntiVirüs Programı APK Uygulamasını indir Yükle

Ücretsiz en iyi virüs programlarından biri 360 Security Android AntiVirüs programı APK indir. Android 5.0 virüs uygulaması 360 Security yazılımı kurulumu nasıl yapılır? Nereden hangi adresten indiririm?

teknik destek

360 Security antivirüs programı Android cep telefonlarında virüs engelleme ve temizleme işlevinin dışında cep telefona bakımda yapıyor.Evet yanlış duymadınız artı bir bakım uygulamasına gerek kalmadan tek uygulama ile 2-3 uygulamanın yapabileceği genel işlevleri yapabiliyor.

Kişisel verileri tüm sistem açıklarına karşı korur, kötü amaçlı yazılımları ve virüsleri siler. Bellek işlemi telefonunuzun sorunsuz çalışmasını sağlarken, bataryanın pil ömrünü uzatır, daha fazla depolama alanı sağlar, günlük kullanımla oluşan gereksiz dosyaları temizler, derinlemesine analiz ile gereksiz arka plan işlemleri siler ya da kapatır.

Virüsü bulur, uyarır, siler ve kayıp mobil aygıtınızı uzaktan erişimle killitler ve hepsi bir arada ve anti hırsızlık programı ile size yetki verir ve size ait kişisel verileri korumak için hızlı hareket etmenizi sağlar ve buarada cihazınızı geri alma fırsatı sunar. findphone.360safe.com, web arayüzümüz ile uzaktan erişimi sağlayarak hırsızlık önleme özelliklerini kullanabiliyorsunuz.

Cihazınızın depolama alanını düzenler, belirli istenmeyen uygulamaları ve APK dosyalarını kaldırmanıza imkan verir, hatta uygulamaları yerel depolama alanından SD karta taşıyarak depolama alanını temiz ve düzenli tutar.

Uygulamalar ve yerel APK dosyaları cihazınıza en son eklentileri veya onarmaları size hızlı bir şekilde iletmek için tarayıcılar yükler ve sizi korumak için uygulamanın yüklenmesi boyunca bütün nereden geldiği belli olmayan tehditleri takip eder.

360 Security Android antivirüs programı Google Play Store mağazasından APK uygulamayı 360 Security yazıp indirip Android cep telefonunuza yükleyebilirsiniz.

360 Security Android AntiVirüs Programı APK indir

360 Security Android AntiVirüs Programı APK Uygulamasını İndirme

Son Güncelleme: 24.03.2017 20:22