Ücretsiz internet Google' dan

media 1060

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Google' nin ücretsiz internet hizmeti şimdide Filipinler' de. İnternet' in özellikle sıkıntılı bölgelerde ücretsiz sunulması ve para kazanma imkanı doğurdu.

Google Station bedava internet hizmetine yeni bir ülkde daha eklendi. Tayland, Hindistan, Meksika, Endonezya, Tayland ve şimdi ise Filipinler’ e ulaştı.

teknik destek

Google iletişim parayla olmasına karşı bir hamle olarak çıkardığı Google Station projesiyle aynı zamanda internetten mahrum olmuş veya sorunlu olan bölgelere ücretsiz internet sunmakta. Şimdilik 6 ülkede hizmeti bulunan Google’ nin yeni internet ağı bakalım yakın bir zamanda başka hangi ülkelerde olacak.

Bu hizmet aynı zamanda sosyal bir proje olarak’ ta görülmekte. Bunun dışında bir dizi fırsatlarıda doğurabiliyor. Para kazanmak için yeni kapılar açabiliyor.

Bedava Wi-Fi Google’ den

Ücretsiz internet hizmetinin ulaşmış olduğu ülkelerde 50 wifi noktası ile kullanımı sunmakta. Bir kullanıcının maximum bir bağlantısa en çok 30 dakikayı kapsayacak şekilde bağlantısı oluyor. Sonrasında bağlantı kesiliyor ve kullanıcının tekrardan bağlantıyı yapması gerekiyor. Buradaki amaç yoğun şekilde kullanımlarda internette oluşabilecek sorunların önüne geçmek.

Son ulaşan ülkeyi Google bir etkinlikle duyurdu ve bu ay içerisinde o ülkede hizmetin devreye alınacağını açıkladı. Yani testler sürüyor.

Bu hizmet için Google ile iletişime geçmek isteyen kişi veya şirketler Station Google resmi sitesini ziyaret edebilirler.

Ücretsiz internet Google' dan

Son Güncelleme: 16.02.2019 03:44