Ücretsiz Görsel Blog Wordpress Temaları indir

media 2411

Wordpress Ücretsiz Görsel Blog Temaları indir, Free Themas Download,Wordpress Ücretsiz Full Sürüm Temalar,Galeri,Blog,Profesyonel WordPress Teması

teknik destek

Ücretsiz Free Görsel Blog Wordpress Temaları indirme Download

Ücretsiz Wordpress Görsel Blog Temaları. Tema indirme Free Themas Download. Wordpress Ücretsiz Full Sürüm Temaları Ücretsiz Profesyonel WordPress Temaları.

Cosmetico Ücretsiz WordPress Tema Özellikleri: SEO desteği. Başlık Sayfaları ve Mesaj Ayarları ile kolay kullanım. Ekli Resimleri sürükle bırak yöntemiyle kullanma olanağı. Birçok hazır animasyon. Tam erkan Slider.Blog sayfalarına özel yazı tipleri. Özellikli resimler ile birlikte yer alan sayfalar. Otomatik Galeri seçenekleri. Değişebilen renk Stilleri. Çeşitli renk desenleri. Tema ön izleme adresi http://cb-theme.com/demo/cosmetico ücretsiz wordpress cosmetico temasını indirebilirsiniz.

teknik destek

Elegant Wordpress Teması: Blog ve görsel siteler için iyi bir ücretsiz wordpress teması. Temayı google’den ücretsiz yazarak aratabilirsiniz.

Metropress WordPress Teması: Windows görünümlü görsel olarak blog siteler için kullanılabilir yazıdan çok görseli ön plana alan bir tema.

Levye BLog Wordpress Tema Özellikleri: En çok okunan ve yorumlanan özelliği ön planda tutma. Seo uygun yapı. Responsive html5 css3 kodlaması. Geniş reklam alanları. Gelişmiş yönetim paneli. Özel iletişim bölümü ve Sosyal medya butonları

Ücretsiz Görsel Blog Wordpress Temaları indir,indirme

Son Güncelleme: 26.03.2017 15:21