Çiftlik Bank dolandırıcılığı kapatma ile sonuçlanabilir

media 1416

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Çiftlik Bank için resmi açıklama yapıldı. Uzun zamandır adı dolandırıcılıkla alınan oyun için Bakanlık soruşturma açmıştı. Karar dolandırıcılık yaptığı yönünde…

Çiftlik Bank ile ilgili önemli bir karar alındı. Bakanlık yaptığı soruşturmayı sonuçlandırdı. Nitelikli dolandırıcılık olarak karara vardı.

teknik destek

Yapılan oyunla vurgun yapıldığı belirlenen Çiftlik Bank için savcılığa evraklar gönderildi.

Büyük paralar kazanmakla dolandırdığı oyun için Bakan Tüfenkçi, müfettişlerin yaptığı inceleme sonucu bu oyunun bir saadet zinciri olduğu anlaşılmakta. Gerekli bilgiler mali suçlara iletildi. 

Çiftlik Bank kapatılabilir! Savcılık yasal süreci başlattıktan sorun tespit ettiği takdirde büyük olasılıkla hesaplara el koyulması ve sitenin erişime kapatılmasına karar verebilir.

Çiftlik Bank dolandırıcılığı kapatma ile sonuçlanabilir

Çiftlik Bank kapatılıyor!

Adli sürecin başlayacağı oyun için şu an çok sayıda kullanıcının ne yapacağı beklenmekte. Oyunun resmi sitesinde yeni üyelik bölümüne girildiğinde Ocak ayından itibaren bir uyarı çıkmakta. Saadet zinciri itamı nedeniyle üye alımlarının durdurulduğu belirtilmekte.

Kısa süre önce Çiftlik Bank kurucularının Bitcoin üretimine de girmeleri büyük olay olmuştu. Acaba açıktıkları çiftlikleri amacı dışında Bitcoin üretimi için mi yaptılar!