Telefonda Silinmiş Rehberi WhatsApp Mesajları Geri Almak

media 3149

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Android cep telefonda ve tablette yanlışlıkla silinmiş fotoğrafları, videoları, sms, whatsapp mesajları, uygulamaları ve rehberi geri almak geri getirmek kurtarma programları.

Android cep telefonlarda ve tabletlerde yanlışlıkla silinmiş yada yazılım kaynaklı sorunlardan dolayı silinen resimleri, fotoğrafları, videoları, sms mesajları, whatsapp mesajları, uygulamaları ve rehberi geri almak geri getirmek kurtarma programları ile yapılabiliyor.

teknik destek

Cihazınızdaki USB hata ayıklamayı etkinleştirmek olmadıysa, aşağıdaki pencereyi görürsünüz. Şimdi ayarlamak pencerede detaylı anlatım için…

Not: Daha önce cihazınızda USB hata ayıklama etkin varsa, bu adımı atlayabilirsiniz.

Telefonda Silinmiş Rehberi WhatsApp Mesajları Geri Almak

Telefonda Silinmiş Mesajları Geri Almak

Telefonda Silinmiş Rehberi Geri Almak

Eğer USB hata ayıklama halletmek sonra tekrar bilgisayara bağlayabilir ve bu cihazınızı algılayacaktır. Cihazınızdaki verileri analiz etmek “Başlat” düğmesini tıklayın. Başlamadan önce, tam bir tarama sağlamak için akü% 20’den fazla olduğundan emin olun.

Telefonda Silinmiş Mesajları Geri Almak

Eğer orada (Android için Wondershare Dr.Fone şu anda desteklemiyor cihaz için, o fotoğraflar, video, müzik ve belgeleri taramak için, ya da kendiniz cihazınızı kök cihazınızda USB Yığın Depolama ayarlamak için size yol açabilir: Not Hiçbir USB Yığın Depolama seçeneği) ‘dir. Tüm köklü Android cihazlar desteklenmektedir. Kendiniz ya da yapmak için tercih edebilirsiniz.

Eğer daha önce cihazınızı köklü varsa, taramadan önce cihazınızın ekranında programın Superuser yetki izin vermeniz gerekir. Sadece mesaj cihazınızın ekranında dışarı çıktığında “İzin ver” seçeneğini tıklatın. Sonra bilgisayarınıza geri ve cihazınızı taramak için programın ekranda “Start” butonuna tıklayınız.

Telefonda Silinmiş WhatsApp Mesajları Geri Almak

Not: Program telefonunuzda “Allow” tıkladıktan sonra uzun bir süre hiçbir şey taraması yapmaz, tekrar telefonunuzu kontrol edin. Bazı cihazlar birkaç kez “İzin Ver” butonuna sunuyoruz. It does not matter. Tekrar görünmüyor veya program gerçek tarama başladı dek tıklamanız yeterlidir.

Tarama sırasında cihazınızı bağlantısını kesmeyin veya tarama başarısız olur.

silinmiş mesajı kurtarma

Tarama işlemi belli bir süre alacaktır. Bundan sonra, tarama sonucu tek tek bulunan tüm kurtarılabilir verileri önizleme yapabilirsiniz. Aslında, güncel mesajlar, rehber, fotoğraf, video ve belgeler de sonuçta dışarı taranır. Silinmiş SMS ve kişiler kırmızı renkle gösterilmiştir. Sen renk bunları ayırabilirsiniz.

Önizleme sonra, isteyen işaretlemek ve bunları bilgisayarınıza kaydetmek için “Kurtar” butonuna tıklayınız. Kişilere gelince, CSV, vCard veya HTML biçiminde kaydedebilirsiniz; mesajlara, CSV veya HTML formatında kaydedebilirsiniz.

Telefonda Silinmiş Mesajları Kurtarma

Son Güncelleme: 30.03.2019 15:14