Site icon Teknoloji Haber

Google Play Store kendi kendine kapanıyor

media 84

Samsung telefonda Google Play Store kendiliğinden kapanıyor hatası daha çok eski cihazlarda karşımıza çıkıyor. Temel nedeni aşağıya eklediklerimizden biri olacak.

teknik destek

Android tablette Google Play kendi kendine kapanıyor, cep telefonu içinde geçerli nedenden dolayı karşınıza çıkabiliyor. Çoğunlukla kullanılan yazılımla alakalı sorunlarda ekrana uyarı ile gelip uygulamayı kapatıyor. Hatta açılan uygulamaların bir kısmında veya tamamında karşılaşanlar oluyor. Çözüm tarafında yapılacakların işe yaramasını bekliyoruz.

Öncelikle soracağım soruların cevabına göre çözüme ulaşacaksınız. Şunların cevabını verirken hemen altında yapılacaklardan söz edeceğiz.

teknik destek

Açıklama alanında verdiğimiz marka dışında pek bu aralar bilinen modellerde böyle bir uyarıyı görmedik. Tabi yine eski Xiaomi veya Huawei cihazlarda hala karşılaşanlar belki olabilir.

Google Play kendi kendine kapanıyor nasıl çözülür?

1- Aklımıza gelen sonradan atılan yazılımdan veya “G. Play Hizmetleri” adlı dahili uygulamadan kaynaklı olabilir. Çoğunlukla bu iki alanda görülen arızalardan kaynaklı oluyor.

2- Çakışacak veya uyumsuz çalışacak uygulamaların olma olasılığı var.

3- Telefonla veya kullanılan Gmail ile alakalı olma durumu.

4- Geliştiricilerden kaynaklı durumlarda denenecek bir kaç yol.

Google Play Store kendi kendine kapanıyor

Son Güncelleme: 25.03.2021 18:04
teknik destek
Exit mobile version