Çocuklar için YouTube Kids Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır

media 2415

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

YouTube Kids uygulaması nedir nasıl Kullanılır? YouTube Kids uygulaması Android ve iOS iPhone cihazlara geldi mi? Uygulama hakkında tüm detaylar haberimizde!

YouTube, takdir alacak yeni bir hizmeti YouTube Kids, 23 Şubat tarihinde yayınlandı. Popüler video paylaşım sitesi YouTube, sadece çocuklara yönelik içeriklerin yer alacağı yeni bir mobil uygulama için çalışmalarını tamamlaması ile yayınladı.

teknik destek

İlk olarak Android işletim sistemi cihazlarda kullanıma açılan ve daha sonra iOS cihazlar için indirmeye açılmıştı. Android için Google Play Store ve iOS iPhone içinde App Store’ den indirebilirsiniz.

YouTube Kids Nedir

YouTube Kids hizmeti, Shimrit Ben Yair, ailelerden gelen ısrarlar sonucu YouTube’de çocuklar için daha iyi bir yer olması amaçlanarak çalışmalara başlanıp denemeler bittiği an itibari ile indirmeye açılacağını aktarmıştı.

Çocukların kullanımı için son derece basitleştirilmiş ve gereksiz öğelerden arındırılmış bir arayüze sahip olacak olan uygulamada ayrıca ebeveynlerin kontrolüne izin veren zamanlayıcı ve benzeri özellikler de bulunacak. Ayrıca uygulamanın sadece zararlı içeriklerden arındırılmış bir YouTube deneyimi değil de, çocuklara özel içeriklerin ön plana çıkarıldığı ve büyük resimler, sesli arama özelliği ile YouTube deneyimi sunacakları aktarılan bilgiler içerisinde.

YouTube Kids Nasıl Kullanılır

Çocuklar için YouTube Kids Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır

Son Güncelleme: 20.04.2017 18:55