Windows 10 USB DVD Download Tool Programı ile Kurulumu

media 3516

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 10 USB DVD Download Tool Programı ile Kurma,windows 10,flash diskten kurulumu,flashtan windows 10 yükleme,windows 10 yükseltme,nasıl yapılır,virtualbox,vmware,sanal makina,windows 10 flash diske belleğe atma

Windows 10 USB Flash Programı ile Bilgisayara Nasıl Kurulur Yükleme

Windows 10 işletim sistemini mevcut Windows’ un üzerine yükseltmek istiyorsanız Windows Insider uygulamasını kullanabilirsiniz. Windows yükseltme yazılımını Windwos 10 indirme adresinden indirebilirsiniz.

teknik destek

Windows 10 temiz kurulum düşünenler ya da orjinal işletim sistemi kullanmayanlar USB flash bellekten ve cd ile kurulum yapabilirler.

Windows 10 yükseltmek için Start upgrade now tuşuna tıkladığınızda uygulama inecek ve yükseltme bölümü açılacak. Windows 10′ a yükseltmek için bilgisayarınızda Windows 7, Windows 8  ve Windows 8.1 kurulu olması gerekiyor.

Windows 10 yeni kurulum için Türkçe dil desteği dahil indirme adresi buradan windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-download

Windows 10 işletim sistemi ISO formatında 3.9 GB büyüklüğünde IMGBurn gibi programlar ile görüntüleyip USB/DVD Download Tool programı ile flash diske atabilirsiniz.

Windows 10 USB DVD Download Tool Programı ile Kurma

Windows kurulumu yapmadan önce önemli dosyalarınız varsa önlem için yedeğini almanız önerilir. Windows 10 kurulumla ya da bilgisayarla ilgili yardım almak isterseniz destek hattını arayabilirsiniz.

windows 10 flash diskten kurulumu

Son Güncelleme: 23.03.2017 20:25