Windows 10 Donanım Sürücüleri Bulma Driver indir

media 3424

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 10 donanım ekran, ses kartı, ethernet ve kablosuz wifi sürücüsünü bulma yükleme nasıl yapılır? Windows driver indir, drivers yükleme kurma.

Windows 10 Sürücüleri Bulma Driver indirme

Windows işletim sisteminin son sürümü olan Windows 10 deneme sürümleri yayınlanmaya devam ediyor. Peki bilgisayarınızın donanım sürücüleri destekliyor mu yüklü geliyor mu? Windows 10 driver sorunu yaşayanlar için öneri program DriverToolkit bu programın full sürümü ile sorununuzu çözebilirsiniz.

İndirdiğiniz DriverToolkit yazılımını çalıştırıp Start Scan butonuna tıklayıp 1 – 2 dakika kadar donanımınızı taramasını bekleyiniz. Donanım taraması bittikten sonra ekrana sürücülerin marka modelleri çıkacak yanlarında yer alan Download butonunu tıklayıp driver indirme işlemini başlatınız. Program ile indirdiğiniz sürücünün üstüne tıklayıp sürücüyü kurabilirsiniz. Yükleme bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Aygıt yöneticisinden sürücünün yüklü olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Windows 10 Bilgisayar Donanım Sürücüleri Bulma Driver indirme Nasıl Yapılır

Windows 10 Donanım Sürücüleri Bulma Driver indir

Etiketler: Windows 10 Sürücüleri Bulma Driver indirme,windows 10 driver,windows 10 drivers,windows 10 sürücü indir,windows 10 sürücüleri indirme,windows 10 driver 2015,windows 10 sürücü yükleme,windows 10 driver yükleme,driver sürücü kurma nasıl yapılır?

Son Güncelleme: 22.03.2017 09:50