Kablosuz Wifi Ağ Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenirim

media 3320

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 kablosuz wifi ağ şifremi unuttum. Kablosuz şifre nasıl bulunur? Kablosuz Wifi şifre kırma. Wifi parolasını bulma programı var mı?

Windows  XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemlerinde unutulan kablosuz wifi şifresini eğer kullanmış olduğunuz bilgisayardan kaldırmadıysanız aşağıdaki yöntemle öğrenebilirsiniz. 

teknik destek

Alternatif wifi kablosuz şifresini adsl modem arayüzüne giriş yapıp öğrenebilirsiniz. Ethernet Lan kablosunu takıp modem arayüzüne giriş yapıp örnek 192.168.1.1 kullanıcı adı admin şifre ttnet ya da admin giriş yaptıktan sonra Wlan ya da kablosuz yazan bölümden atanan şifreyi görebilirsiniz. Bazı modemlerde eğer parolayı değiştirmediyseniz parola modemin altında yazar. 

Kablosuz Wifi Ağ Şifremi Unuttum

Wi-Fi kablosuz bağlantı şifresini öğrenmek için program kullanabilirsiniz.

Wireless Password Recovery ve WiFi Password Decryptor programları ile mevcut kablosuz bağlantı şifrenizi bulabilirsiniz.

Şifre bulma programlarının ortak özellikleri: Unutulan kablosuz wifi internet bağlantı şifrelerini geri getirebilir yada öğrenebilirsiniz. Program ile WPA ya da WPA2 güvenlik protokol şifresinin güvenliğini test edebilirsiniz. Deneme yanılma yöntemi ile şifreye ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz.

Kablosuz Ağ Şifresini Öğrenme Bulma

Windows  XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 bilgisayardan şifre bulma öğrenme

Kablosuz Wifi Ağ Şifremi Unuttum Nasıl Öğrenirim

Windows 8.1 Kablosuz Wifi Şifremi Unuttum

Wifi Şifre Bulma Kırma,Windows 8.1

Son Güncelleme: 19.03.2017 16:52