İphone Whatsapp Bağlantı Sorunu

media 4995

Son güncelleme 12 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone iOS telefonlarda Whatsapp internet bağlantı sorunu,hesap açılmama hatası,servis yok uyarını nedir?Wifi Avea Turkcell Vodafone bağlantı yapılamadı

iPhone’umdan bağlanamıyorum, ne yapmalıyım?

teknik destek

WhatsApp‘a bağlanmada sorun yaşadığınızı duymaktan dolayı üzgünüz. Bu genellikle, telefonunuzun internet bağlantısındaki ya da cihaz operatörü veya internet vericinizdeki bir sorundan dolayı oluşmaktadır. Arızayı çözmekte kullanabileceğiniz adımlar şunlardır:

Whatsapp Bağlantı Sorunu

  • Eğer önceden yapmadıysanız WhatsApp’ı en son sürümüne güncelleyin
  • Telefonunuzu yeniden başlatın (mümkünse bir defadan fazla)
  • iPhone Ayarlarından, Uçak Modu’nu AÇ ve KAPA
  • iPhone Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla (Bu bütün kaydedilen Wi-Fi şifrelerinizi siler).
  • Uygulamayı silip tekrar yükleyin (Not: Bu sohbet geçmişinizi siler. Önemli sohbetlerinizi yedeklemeyi unutmayın).
  • iPhone iOS’inizi cihazınız içi en son sürümüne güncelleyin ya da yeniden yükleyin. Talimatlar için bu adres support.apple.com/kb/HT4623
  •  

İphone Whatsapp Bağlantı Sorunu

Eger kilitli bir iPhone ya da kontürlü bir hat kullanıyorsanız, SIM kartınız için telefonunuzun APN ayarlarını ayarlamanız gerekebilir.

Talimatlar ve önerilen ayarlar bu yardımcı websitesinde bulunabilinir: unlockit.co.nz/mobilesettings/ iphone whatsapp bağlanmıyor

Eğer kampüs ya da şirketteyseniz Wi-Fi güvenlik duvarı kısıtlamalarına maruz kalıyor olabilirsiniz, bu durumda ağ yöneticinizle iletişime geçip WhatsApp’i Wi-Fi bağlantınızdan ulaşmak için yardım isteyin.

Neden WhatsApp’a bağlanamıyorum?

WhatsApp’ı kullanamamak hiç de hoş bir şey değil. Bağlanma sorunları yaşıyorsanız okumaya devam edin. WhatsApp’a bağlanamamanızın birçok nedeni olabilir, bu yüzden en yaygın nedenlerinden birkaç tanesini listeledik.

WhatsApp’a bağlanamamanızın en yaygın nedeni telefonunuzun internet’e bağlı olmamasıdır.

Çalışan bir internet bağlantınız olduğundan emin olmak için, şunları kontrol edin:

  1. Operatör ağınızdan veri planına sahip veya Wi-Fi bağlantısı Internet erişime olanağınız var.
  2. Wi-Fi veya veri ağı sinyalinin güçlü olduğundan ve telefonun ağa bağlı olduğundan emin olun.
  3. Telefonunuzun tarayıcısında bir web sayfası açın ve yüklenip yüklenmediğini kontrol edin. Yüklerse, telefonunuz Internet’e bağlıdır!
  4. Telefonunuzu yeniden başlatın.
  5.  

Wi-Fi ağınız üzerinden Internet’e bağlanamıyorsanız başka bir Wi-Fi ağına bağlanmaya çalışın veya telefonunuzun veri ağıyla bağlanmayı deneyin.

Web sayfası açabiliyorsanız ve Internet gerektiren diğer uygulamaları çalıştırabiliyorsanız, ama yine de WhatsApp’a bağlanamıyorsanız WhatsApp’ı silip tekrar yüklemeyi deneyin. WhatsApp’ın nasıl güncellendiğini öğrenin: Android | BlackBerry | iPhone | Nokia

 

Eğer, veri bağlantınızdan başka uygulamalara bağlanabilip, WhatsApp’a bağlanamıyorsanız, mobil servis sağlayıcınız belirli mesajlaşma uygulamalarını kablosuz erişim noktalarından engellemiş olabilir.

WhatsApp hala sadece veri üzerinde çalışmazsa bunu deneyin:

  1. Mobil servis sağlayıcınızla iletişime geçin ve sohbet uygulamalarını çalıştırmak için farklı erişim noktası ayarlarını nasıl yapılandıracağınızı öğrenin.
  2. Veri ağınızı ve web ayarlarını elle yapılandırma sürecinde size eşlik edecekleridir.
Son Güncelleme: 17.04.2017 01:15