Askıya Alınmış Twitter Hesabını Tekrar Açmak

media 2771

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter hesabım askıya alınmış alındı nasıl yeniden kullanıma açarım açılır mı 2017? Twitter hesabım neden askıya alındı nasıl açılır? Hesabıma ulaşamıyorum çözümü!

Özel destek numarası. Twitter‘da kullanıcılar için güvenli bir ortam sağlamak amacıyla Twitter Kuralları’nı ihlal eden hesapları askıya alabiliriz. Askıya alınmanın genel sebepleri şunlardır:

teknik destek

Spam: Askıya aldığımız hesapların çoğu spam nitelikli veya sadece sahte oldukları ve Twitter ve tüm kullanıcılarımız için güvenlik riskleri oluşturdukları için askıya alınmaktadır. Bu tür hesaplar Twitter Kurallarımız’a aykırıdır. Maalesef bazen gerçek bir kişinin hesabı da yanlışlıkla askıya alınır ve böyle durumlarda hesabın yeniden kullanıma açılmasını sağlamak için o kişiyle birlikte çalışırız.

Twitter hesabım askıya alındı çözümü

Tehlikede olan hesap güvenliği: Bir hesabın ele geçirildiğinden şüphelenirsek ele geçirme nedeniyle ortaya çıkan potansiyel kötü amaçlı etkinliği azaltmak için güvenceye alınana ve hesap sahibi erişimi yeniden sağlayana kadar hesabı askıya alabiliriz.

Taciz içeren Tweetler veya davranış: Taciz hakkındaki Kurallarımızı ihlal ettiği bize bildirilirse söz konusu hesabı askıya alabiliriz. Bir hesap başkalarına tehditler göndermek ya da başka hesapları taklit etmek gibi taciz içeren davranışlar içine girerse hesabı geçici, bazı durumlarda kalıcı olarak askıya alabiliriz.

Twitter hesabımı yeniden kullanıma açabilir miyim?

Kendi hesabınızı yeniden kullanıma açabilirsiniz. Giriş yapar ve telefon numaranızı vermenizi ya da e-posta adresinizi doğrulamanızı isteyen komutlar görürseniz hesabınızı yeniden kullanıma açmak için talimatları izleyin.

Hesabınızın kilitli olduğunu belirten bir mesaj mı görüyorsunuz? Hesabınız, spam nitelikli olduğunun ya da taciz içeren davranışlar içerdiğinin bildirilmesine karşılık geçici olarak askıya alınmış da olabilir. Örneğin, belirli bir süre için hesabınızdan Tweet atmanız engellenebilir ya da devam etmeden önce belirli bilgileri onaylamanız istenebilir. Hesabınızın kilidinin açılmasıyla ilgili yardım almak için bu makaleye göz atın.

İtiraz ederseniz hesabınızı yeniden kullanıma açabiliriz. Yukarıdaki talimatları kullanarak kendi hesabınızı yeniden kullanıma açamıyor ve hesabınızı askıya almak ya da kilitlemekle bir hata yaptığımızı düşünüyorsanız itiraz edebilirsiniz. Öncelikle, askıya alınmış olan hesaba giriş yapın. Ardından, yeni bir tarayıcı sekmesi açın ve itiraz etmek için buraya tıklayın. İtirazınızı inceleyip mümkün olan en kısa sürede size yanıt vereceğiz.

Twitter Kuralları’nda bir hesabın askıya alınmasına ya da diğer politika yaptırımı eylemlerine neden olabilecek durumları açıklarız. Taciz içeren davranış politikamıza ilişkin daha fazla bilgiyi buradabulabilirsiniz.

Son Güncelleme: 11.03.2017 23:36