Turkcell 3G Görüntülü Konuşma Görüşme Nasıl Yapılır Açma

media 2411

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Turkcell 3G görüntülü konuşma nasıl yapılır ve görüşmeyi açmak için ne yapılması gerektiğini içeriğimize ekledik.

Görüntülü görüşemiyorum şikayetlerinin bir kısmı ilgili servisin operatör tarafında kapalı olmasında. Diğer kısmı cihaz ayarlarından gerekli işlemlerin yapılmamasından kaynaklı.

teknik destek

Görüşme yapamayanların gerekli adımları doğru yaptığından emin olduktan sonra ilgili çağrı merkezinden hattın durumunu kontrol ettirmelerini öneriyoruz.

Turkcell 3G Görüntülü Görüşme Konuşma Nasıl Yapılır Açılır

3G açmak için kısa mesaj bölümüne 3G yazıp 2222’ye göndermeniz yeterli.

Çift yönlü Görüntülü Görüşme yapabilmeniz için cep telefonunuzun ön yüzünde de kamera olması gerekir.

Arama yapmak istediğiniz kişiyi telefon rehberinizden işaretleyip (ya da numarasını yazıp) seçeneklerden “video call” ya da “video araması”nı seçerek Görüntülü Görüşme’yi başlatabilirsiniz. Aradığınız kişi, çağrınızı kabul ettiğinde birkaç saniye içinde Görüntülü Görüşme başlamış olacaktır

Eğer 3G uyumlu bir cep telefonunuz varsa ve siz hala 3G’li değilseniz, hiçbir ücret ödemeden 3G teknolojisine geçebilirsiniz. 3G kullanıcısı olan ve görüntülü aramaya uyumlu bir cep telefonuna sahip olan tüm Turkcell’liler, bu servisten yararlanabilir.

Turkcell’ liler Görüntülü Görüşme için ayrıca bir ücret ödemezler. Konuşma için hangi tarifeyi kullanıyorsanız Görüntülü Görüşme için de o tarife üzerinden ücret ödersiniz. Sahip olduğunuz tüm dakikaları da Görüntülü Görüşme servisi için kullanabilirsiniz.

Cihaz Uyumluluğuna Dikkat Edin

Eski bir çok modelde ya destek bulunmuyor ya da yazılımdaki versiyonun yetersiz kaldığı durumlar oluşuyor. Google’ u kullanarak gerekli araştırmaları yaptıktan sonra birde cihaz değiştirerek deneyin.

Sim kartının da uyum sorunu olmadığından emin olalım. Belki değiştirmek gerekebilir.

teknik destek

Bir yanıt yazın