Galaxy Note 5 Parmak iz Ekran Tuş Kilidini Kırmak Açmak

media 3093

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Note 5 cep telefonunda parmak izi kilit ekran şifresini unuttum ne yapmalıyım? Unutulan parmak izi şifresi nasıl açılır kırılır? Parmak izi Ekran Kilidini Kaldırmak Açmak

Samsung Note 5 cep telefonunda parmak izi kilit ekran şifresini unuttum ne yapmalıyım? Unutulan parmak izi şifresi nasıl açılır kırılır? Parmak izi şifresini kırmak için ne yapmalıyım? Parmak izi açılmıyor okumuyor sorunun çözümü nedir?

teknik destek

Parmak izi güvenlik ekran kilidinin şifresini ve parmak okuma sorunu için hard reset adımları uygulanabilir. Aşağıda parmak izi nasıl açılır? parmak izi nasıl kapatılır resimli anlatımı mevcut. Kilidi kırmak için yapılacak hard reset adımları ile cihaz içerisinde bulunan her şey silinecek.

Galaxy Note 5 Parmak iz Ekran Kilidini Kırmak

Hard Reset Nasıl Atılır: Telefon kapalıyken ses açma sonra menü tuş ve son tuş güç (telefonu açma kapama tuşu) bu tuşlara 10 sn kadar basılı tutup yazılar geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz. Ekrana gelen yazılardan factory reset yazısının üstüne ses kısma tuşu ile gelip güç tuşuna basıp çekiniz. Ekrana gelen yes yazısınında üstüne gelip güç tuşuna basıp çekiniz. Son adım olarak bir kez daha güç tuşuna basıp çekiniz.

Galaxy Note 5 Parmak iz Ekran Kilidini Açmak

Galaxy Note 5 Parmak iz Ekran Tuş Kilidini Kırmak

Galaxy Note 5 Parmak izi Kilidi Açma

Parmak izi Kilidi Nasıl Kırılır

Galaxy Note 5 Hard Reset Atma

Son Güncelleme: 18.03.2017 03:29